La trappola

La trappola che non acciuffa niente

16 de maig de 2009
0 comentaris

A netejar boscos

El govern -tant el d’aquí com el d’allà- de tan incompetent que es veu per aturar la crisi, sembla que ja fa temps que ha decidit que la millor manera d’encarar-la és amb propaganda. Si creix el número d’aturats, el que cal és dignificar la condició d’aturat i fer creure que és una gran oportunitat per millorar, fer un màster i començar una nova vida. Si aconsegueixen que el fet que algú se’n vagi a l’atur no significa que per aquesta raó hagi de canviar el sentit del seu vot, és com si la crisi no existís. El que compta de veritat són les enquestes electorals. Si les enquestes van bé, per ells, el país va bé.

Aíxí per exemple tenim el cas d’en Lluís del Arca. En Lluís tenia un càrrec important en una empresa tèxtil, però la crisi
del sector el va deixar al carrer. Va decidir canviar de vida i ara
conserva boscos a la serra de Llaberia.

En Lluís, un cop reeducat, ara és feliç, neteja boscos i això el fa sentir realitzat. Un bon exemple de com una crisi pot ser una bona oportunitat. La veritat és que tot plegat sembla una mica soviètic. El missatge subliminal vindria a dir que els càrrecs importants de les empreses, per contrarevolucionaris, haurien d’anar a treballar a netejar boscos. Potser que es plantegessin quin seria el destí dels treballadors si ara poséssim tots els directius de les empreses a netejar el camp. El que hauria d’estar fent en Lluís en temps de crisi, és crear empreses i ajudar a crear llocs de treball. Però res d’això interessa, el que compta de veritat, són els vots.

I si no us agrada, cap a Sibèria que hi falta gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!