Mem de la catosfera.

Via el company blocaire "Marcús" m’arriba "Un mem catosfèric". Les meves respostes són les següents:

1. Recomana’m un bloc en català.

És difícil, n’hi ha tants i de tan bons que per molt que hi pensi trobo molt injust haver de dir-ne només un dels molts que llegeixo a diari. Tots tenen les seves qualitats, però després pensar-ho una mica he decidit recomanar "El badiu dels micacos", pot ser perquè és l’únic que reuneix totes les virtuts que espero trobar en un bloc alhora. Apunts interessants i originals, d’història, política, cultura, personals, a més d’un bon disseny, i tot explicat amb una senzillesa magistral, és d’aquells que no em puc esperar ni un segon quan el veig marcat al "bloglines".

2. Recomana’m un bloc en un altre idioma."Ma vida amb ieu", un magnífic bloc en occità de la Méla.

3. Recomana’m un apunt (post) d’especial interès.
Em sembla que no seré l’únic: "La bella Hel·lena", gentilesa de "Josep Selva".

4. Recomana’m un web.
El "sito" de "Stefano Benni".

5. Recomana’m una eina d’Internet.
Més que una eina prefereixo recomanar la pàgina de "Softcatalà", on tot sovint hi puc trobar les eines que necessito, i en català.

6. Recomana’m un vídeo.
Avui he tingut la sort de trobar-me al bloc "Els dies i les dones" l’entrevista a "Joan Fuster" feta per "Montserrat Roig" l’any 1977. Quin parell de monstres de les lletres, i pensar que en el seu dia això es va poder veure per TVE. En canvi avui en dia és ben difícil trobar cap de les seves obres a les principals llibreries del centre de Barcelona.

Entrevista a Joan Fuster I
Entrevista a Joan Fuster II
Entrevista a Joan Fuster III

7. Recomana’m un Audio.
"Love too soon" de "Pascal Comelade" amb "P.J.Harvey", una meravella.

Passo la pilota als company blocaire "Josep Blesa Morante" i a la "Reyes" de "PsicoApunts".

També aprofito per enviar el mem a Occitània via la "Méla" (Si en català en diem catosfera? com ho hauríem de dir en occità? "Ocosfera"?)

IMPORTANT (Nota d’en Marcús): Per tal de centralitzar TOTES les recomanacions, crec que pot ser útil que envieu un mail a markusrv@icab.cat amb l’enllaç de les respostes, i les aniré penjant en aquest apunt. Per no perdre el fil.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *