la rella

la revista del Lluçanès

2 de febrer de 2012
0 comentaris

Editorial-295: Continuem amb la col·laboració amb les àvies cuineres d’Olost

Ja fa un any que les Àvies Cuineres d’Olost col·laboren amb la revista publicant una recepta cada mes. Per a aquestes àvies trobar-se, explicar i compartir les receptes que han preparat per als seus durant anys els serveix per treballar la memòria i, sobretot, no perdre-la. Per a nosaltres – i esperem que també per als nostres lectors- publicar aquestes receptes a LaRella és una manera de retrobar-nos i aprendre de la cuina elaborada, aquella que ens porta a la mare o a les àvies.
Durant el 2011 les receptes van estar dedicades a l’hort, el plats anaven sempre relacionats amb una verdura de temporada, així vam poder descobrir com cuinar un bon grapat de les verdures que la terra ens dóna al llarg de l’any. Aquest 2012 la recepta mensual ens oferirà un segon plat, i més concretament, la carn i el peix. A la revista que teniu a les mans hi trobareu un civet de senglar, a veure qui s’atreveix! I a veure qui és el valent o valenta que ens n’envia una foto! Que no us falti l’adreça: larella@mesvilaweb.cat
Us ho agraïm a l’avançada, com agraïm a les Àvies Cuineres d’Olost les seves ganes de compartir, la seva experiència i els seus coneixements.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!