la rella

la revista del Lluçanès

27 de febrer de 2014
0 comentaris

Al 25%

Quan portem poc més de 12 dies de campanya #ImpulsemLaRella hem assolit un 25% de l’objectiu final, els 9.000 euros, amb què podem plantejar una nova etapa per a la revista La Rella i tot el conjunt d’eines comunicatives que hem anat creant en aquests 14 anys de treball.
Aconseguir els 9.000 euros no és un caprici per resoldre necessitats internes, és la base mínima per poder plantejar el futur de LaRella i per poder abordar canvis essencials en el projecte: consolidar l’associació editora -La Rella. Iniciatives socioculturals al Lluçanès-, renovar l’equip de redacció, administració, de disseny i edició, i millorar continguts i dinàmiques de treball.
Des de l’1 de març del 2000, dia que La Rella va veure la llum dels pobles del Lluçanès, fins avui han passat moltes coses, però sobretot s’ha consolidat un espai d’intercanvi informatiu propi del Lluçanès, singular i independent. I això, amb l’ajuda de persones, entitats, institucions i empreses és el que volem consolidar. Només junts ho aconseguirem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!