la rella

la revista del Lluçanès

30 de gener de 2007
0 comentaris

La 171 amb el Resum de l’any 2006

El segon número del 2007 obre la portada amb una imatge de la Festa Major de Sant Vicenç de Prats de Lluçanès, concretament de la Trencadansa, ballada el dia 22 de gener.
Com a segona in formació, l’anunci de les festes de la Candelera de Perafita, i l’entrevista al grup Major Arcana, de Perafita.
Aquest número conté, a les pàgines centrals, el resum de l’any 2006.

Pàg.2: Campionat-demostració de bitlles celebrat a Prats de Lluçanès crea molta expectació. Hi participen 8 equips del Lluçanès, amb quaranta jugadors.
Pàg.3: A Alpens començaran les obres del nou local sociocultural. Al febrer, segons l’alcaldessa. /Olost ha dut cisternes d’aigua al pantà per continuar abastant el poble. A Perafita també estan pendents de l’aigua./ Miquel Rovira, d’Oristà, representant del Lluçanès a les eleccions a Cambres Agràries per Unió de Pagesos.
Pàg.5: Millores a la carretera entre Olost i Olvan./ David Pinyol rep el 1r premi de la campanya de Nadal de la UBIC de Prats de Lluçanès.
Pàg.6: L’ajuntament de Prats de Lluçanès adopta el domini .cat/ Inès Saus, de Santa Creu, guanyadora de la campasnya comercial del Consorci./ ERC de Prats de Lluçanès respon el butlletí de CiU amb un nou cERCavila./ L’ajuntament de Prats de Lluçanès edita el pregó de la Festa Major 2006./ El Lluçanès és comarca demana una reunió al conseller Puigcercós./ la tira.
Pàg.7: Molta i activa participació en els actes de la Festa Major de Prats de Lluçanès. Els balladors de la Trencadansa van estrenar noves peces de vestuari.
Pàg.8: "El Racó de la feina"/ La Torre d’Oristà va celebrar Sant Antoni.
Pàg.9: Inaugurat el Casal del Jovent de Prats de Lluçanès, amb la presència d’Eugeni Villalbí, Secretari general de Joventut de la Generalitat.
Pàg.10: L’agenda, del 27 de gener al 9 de febrer.
Pàg.11: Entrevista: Major Arcana, grup de música de Perafita: La gent d’aquí aprecia molt la música en viu.
Pàgs.12 i 13: Resum de l’any 2006.
Pàg.14: Opinió.- Noves comarques o noves mancomunitats, de Joan Roma, Conseller de Federació del PSC./ Millores al vestuari de la Trencadansa, de Dansa i Tradició, de Prats de Lluçanès.
Pàg.15: Col·laboració.- Inventari del Patrimoni.1: Sant Agustí de Lluçanès, per Marta Homs i Caralt, tècnica de Solc.
Pàg.16: Els encants.
Pàg.17: Esports.- Futbol base: Bona situació dels equips en acabar la primera volta/ Futbol: Derbis comarcals a benjamins i 3a territorial./ Muntanyisme: Lluís Muntadas guanya el 2n campionat d’escalada en plafó a Prats de Lluçanès.
Pàgs. 18, 19, 20, 21 i 22: Directori d’Empreses del Lluçanès.
Pàg.23: El temps. Continua la secada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!