la rella

la revista del Lluçanès

14 de gener de 2007
0 comentaris

La secada i el projecte de la carretera Olost-Olvan, a la 170

La rella 170, corresponent al 12 de gener del 2007, la primera de l’any, obre l’edició amb el mapa del tram Olost-Olvan de la carretera renovada entre Vic i Gironella. A la portada, una fotografia de l’entrevistat en aquest número, Aleix Pitarch, d’Olost, guanyador del premi Julius Ciutat de Vic i del Ciutat d’Olot, amb un curtmetratge i un videoclip, respectivament.
La secada a la comarca, amb els problemes d’abastament a Olost, és l’altre tema destacat en aquest número, en el qual s’explica la situació de la subhasta de Puigneró, que tants problemes ens va portar en el número anterior. La resta del contingut el podeu trobar a continuació.

Pàg.3: Suspenen la subhasta de Puigneró a última hora./Olost demana que s’estalviï aigua per la greu secada.
Pàgs.4 i 5: Resum d’activitats de Nadal, Cap d’any i Reis a diferents pobles de la comarca.
Pàg.6: Un cabirol es deixa veure mitjanit pel Grau de Sant Bartomeu./ L’últim número del butlletí municipal de l’ajuntament d’Alpens, l’estenedor./ El Consorci edita el calendari del Lluçanès del 2007, dedicat a les masies./ Surt el butlletí El Consorci, número 5, corresponent a l’hivern./ La tira, de l’Adrià Davins.
Pàg.7: Unió de Pagesos presenta un recurs a nivell de tot Catalunya contra l’ampliació de la Xarxa Natura 2000. Al Lluçanès, la Xarxa afecta la riera de Merlès i la del Sorreigs.
Pàg.8: El racó de la feina/ El grup d’ERC de Prats de Lluçanès edita un nou Cercavila./ Triats els aparadors triats en el concurs de Prats./ Surt al carrer el número XVI de la revista Caramella./ Èxit de l’acapte de sang de la vigília de Nadal a Prats./ CiU de Prats de Lluçanès edita el número 19 del seu Parlem-ne.
Pàg.9: Jornada a Sant Bartomeu del Grau sobre wifi i programari lliure./ s publica el calendari de festes locals al Lluçanès per al 2007./ El grup pradenc Fem-hi més recull 5.000 euros per a una escola del Perú, amb l’espectacle El dia a dia./ El grup musical de la Torre d’oristà, Smarts, presenten maqueta a Vic.
Pàg.10: L’agenda del Lluçanès del 12 al 25 de gener.
Pàg.11: Entrevista a Aleix Pitarch, freelance del món audiovisual, d’Olost, guanyador del premi Julius Ciutat de Vic: "Fa 15 anys era impensable fer una pel·lícula a casa, ara es pot fer".
Pàgs.12, 13 i 14: Opinió.- Sant Feliu, municipi del Lluçanès?, de Valentí Rodellas i Vila, de Sant Feliu Sasserra/ Recordant en Carles Torrent, d’Amics d’en Carles, la gent del Solc i del GDT, etcètera/ Món Rural i banda ampla, de Joan Roma i Cunill, conseller de Federació del PSC/ Visca els Reis d’Orient, de la Comissió de Reis de Prats de Lluçanès/ Agraïment al grup Fem-hi més de Prats de Lluçanès, de Ramon Bardés, de Prats de Lluçanès.
Pàgs. 16 i 17: Els encants, anuncis gratuïts classificats.
Pàg.17: Esports- Bàsquet: Els equips del CB Prats tanquen l’any amb èxit. Faran competició pels dies de la Festa Major.
Pàgs.18, 19, 20, 21 i 22: Directori d’empreses del Lluçanès. Anuncis classificats per sectors.
Pàg.23: El temps. Les dades del temps de Lluçà, Olost, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès i Sant Feliu Sasserra. Amb informacions sobre la sequera i la reducció de la pluja en els últims anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!