la rella

la revista del Lluçanès

15 de desembre de 2006
1 comentari

El dia 1 de desembre, sortí la rella 168

Aquest número destacava a portada l’èxit d ela cinquena edició de les 3h de resistència enduro de Santa Creu de Joglars, en la promoció de les quals la rella ha col·laborat cada any.
Anunciàvem les festes majors dels dies següents a Santa Eulàlia de Puig-oriol, a Oristà, al Pont del Blanqué i a Sagàs.
La foto de l’entrevista ens mostrava les dues terapeutes ocupacionals que treballen als Tallers d’atenció social de Prats de Lluçanès i tot plegat es tancava amb un resum del sumari d’aquest número.
La resta de la informació la podeu trobar a continuació.

Pàg.2: El temps acompanyà la Festa Major de Lluçà.
Pàg.3: L’ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès sol·licita a la Diputació que tregui els arbres de les vores de les carreters del seu terme.
Pàg.4: Perruqueres i models del Lluçanès a les 26s jornades Llongueres, de Barcelona.
Pàg.5: El Consorci del Lluçanès promou la seva campanya comercial de Nadal. Conjuntament amb l’associació de comerciants d’Olost i Santa Creu./ SOS Lluçanès torna a demanar la intervenció del Síndic de Greuges.
Pàg.7: Vicenç Ambròs guanya el premi de novel·la JoEscric.com./ L’AOC atorga una subvenció per a la implantació de les noves tecnologies al Lluçanès.
Pàg.8: Ivan Noguera, de Prats de Lluçanès, guanya el premi CETIB Enginyeria-Societat, amb el dissent d’un Tricicle elèctric pensat per a persones amb poca mobilitat./la tira, de l’Adrià Davins.
Pàg.9: El Govern de la Generalitat podria aparcar per a la següent legislatura la reforma de l’ordenació territorial./ L’ajuntament de Prats de Lluçanès convoca un concurs de receptes de cuina d’aviram de Nadal.
Pàg.10: Els encants (anuncis gratuïts de compra, venda, regal…)
Pàg.11: Nov atemporada de la Societat de Caçadors de Prats de Lluçanès.
Pàg.12: l’agenda.
Pàg.13: L’entrevista. "Els nostres objectius van encaminats a potenciar l’autonomia de la persona". Anna Cots i Pilar Marmi, terapeutes als TAS de Prats de Lluçanès.
Pàgs.14 i 15: Opinió. Recordant als grups parlamentaris que Fumanya encara existeix.-Isabel Obradors, de Santa Martí d’Albars./ 2+3=5.-Ramon Soler, d’Unió de Pagesos al Lluçanès./ Cinisme convergent.- Joan Roma, diputat en funcions al Parlament de Catalunya pel PSC./ Agraïment.- Escola Bressol Lluçanès, de Prats de Lluçanès.
Pàg.15: El racó de la feina (servei gratuït d’intercanvi d’ofertes i demandes de feina al Lluçanès)./ Esports/Futbol: Després dela 10a jornada, el Sant Boi és 10è i l’Olost és 4t./ Esports/Futbol-sala: 4a victòria del futbol-sala pradenc.
Pàg.16: Esports/Enduro: Santa Creu repeteix com a capital del motor, amb les cinquenes 3h de resistència. Àmplia informació amb imatges, quadre de guanyadors…
Pàgs.18-19-20-21 i 22: Directori d’Empreses del Lluçanès-DEL
Pàg.23: el temps.

  1. vull felicitar-vos per la revista,sort en tenim,pero m´agradaria que sortissin "tots" els pobles en quan al temps i pluges,activitats escolars,i estaria be que ens informessiu dels naixements i defuncions de la nostre comarca.Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!