la rella

la revista del Lluçanès

13 de desembre de 2006
0 comentaris

la rella 167, del 17 de novembre del 2006

La portada d’aquest número s’obria amb le sparaules del regidor d’Oristà, per l’Entesa-ICV, Pere Cors, que apostava perquè aquesta legislatura fos la del reconeixement de la comarca.
Com a segona notícia, la voluntat del Consorci de fer de la bruixeria l’eix de promoció turística comarcal. El sumari principal i l’anunci de l’entrevista amb un grup de joves caçadors d’ocells, d’Olost.
La resta de la revista, a continuació.

Pàg.2: Durant els actes de la Festa Major de Sant Martí d’Albars, inauguren el nou local social i la zona esportiva./ A Sobremunt, durant la Festa Major, èxit del concert de presentació del projecte JOCO-Jove Orquestra Comarcal d’Osona.
Pàg.3: Representants lluçanesos de les forces polítiques presents al Parlament valoren els resultats i la seva repercussió a la comarca. Lluís Vila, de CiU; Josep M. Giravent, del PSC; Joan Mill, d’ERC, i Pere Cors, d’ICV.
Pàg.4: Freixanet podria recuperar el seu ecó al Parlament./la tira, d’Adrià Davins.
Pàg.5: Impuls de les accions educatives al Lluçanès amb implicació dels professionals. La Diputació vol afavorir les iniciatives en àrees rurals./ Nova agenda escolar del Lluçanès.
Pàg.7:L’ACA treu a exposició pública un projecte per augmentar la potència de bombeig. Es preveu un termini d’execució de 7 mesos. Continuen els entrebancs en el projecte de bassa de la riera de Merlès./ Prats aprova l’ordenança tipus d’ús i defensa dels camins rurals.
Pàg.8: El Bus de les professions al Lluçanès./ Han començat les feines de l’Inventari del patrimoni a Prats de Lluçanès./Exposició de fotografies i eines del camp a Sant Feliu Sasserra./ XIII Trobada i fira de motos clàssiques a Perafita.
Pàg.9: Visiat pastoral del bisbe de Vic a la comarca. És la primera vegada que visita l’Arxiprestat del Lluçanès./ El Consorci del Lluçanès va presentar un projecte per dinamitzar diferents rutes, amb la bruixeria com a eix turístic i cultural a la comarca./ Sant Bartomeu del Grau acull els Raid dels ausetans, una nova prova d’aventura.
Pàg.10: El racó de la feina./ Amb la 13a mostra d’art i oficis, Olost ofereix l’exhibició d’esport rural basca com a plat fort./El CETIM guardona un jove de Santa Eulàlia de Puig-oriol.
Pàg.11: El Lluçanès, a través de l’ajuntament de Prats i l’associació Solc, present a la Fira d’Arrels de Manresa./Comença la temporada de la tòfona d’hivern./El dia de Tots Sants, nou èxit de la Fira de les bruixes de Sant Feliu Sasserra.
Pàg, 12: L’agenda.
Pàg. 13: "Els ocells es consideren bons pel seu refilar", colla de joves caçadors d’ocells d’Olost. Entrevista a una de les darreres colles joves del Lluçanès.
Pàg.14: Encants.
Pàg:15: Opinió. Volem més suport per al Futbolsala Pradenc. Aficionades i seguidores del Pradenc.
Pàg.16: Esports. (Futbol) Novena jornada a la 2a Territorial al Lluçanès./ (Enduro) A Santa Creu, el 26 de novembre, cinquena edició de les 3h de resistència enduro.
Pàg.17: Esports. (Futbol) El Sant Feliu empata al camp del Can Rull./ (Ral·lis) Josep M. Membrado satisfet pel bon resultat al 54è ral·li Costa Brava, on va quedar tercer./ (Cicloturisme) Passa pel Lluçanès la sisena edició de la Marxa Saló de la bicicleta./ (Bàsquet) Des del 3 de novempre, Vilaweb Lluçanès publica els resultats dels equips de bàsquet de Prats.
Pàgs.18 a 22: Directori d’Empreses del Lluçanès.
Pàg.23: El temps./ Una tomaca gegant al novembre.
Contraportada: Reportatge fotogràfic de la Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!