la rella

la revista del Lluçanès

23 d'octubre de 2006
0 comentaris

Arribem a la número 165

Aquest número de la rella, aparegut el passat divendres dia 20 d’octubre té com a tema central el concert, multitudinari ofert per Lluís Llach a Prats de Lluçanès, a més d’altres informacions i les seccions habituals de la revista.
A continuació podeu veure el sumari complet.

La portada de la revista destaca l’assistència al concert de Lluís Llach, del passat 15 d’octubre a Prats de Lluçanès, juntament amb una imatge de l’entrevista, el cartell del Correllengua 2006 i una imatge de la visita a les obres de la nova carretera de l’Eix a Olost per part del Conseller Nadal.
Pàg. 2.- Notícies.- Visita de Joaquim Nadal a les obres de la carretera que unirà l’Eix Transversal i Olost. Anuncis de propaganda electoral.
Pàg. 3.- Notícies.- Lluís Llach congrega 1.200 persones al pavelló de Prats de Lluçanès en un acte memorable. El compromís polític es reflecteix en el recital del cantant de Verges.
Pàg. 4.- Notícies.- Segones jornades sobre la memòria històrica a Prats de Lluçanès. Toni Strubell va recordar Josep Sunyol, president del Barça afusellat.
Pàg. 5.- Notícies.- Jornada de reflexió sobre el sector agrari lluçanès. Es va celebrar a Santa Creu de Joglars.
Pàg. 6.- Notícies.- Comencen a treballar les persones en els plans d’ocupació sol·licitats per l’ajunatment de Lluçà/VI Fira de les Bruixes a Sant Feliu Sasserra/ L’hora del conte a Santa Eulàlia de Puig-oriol/ Dos camins en el projecte de millora del Consell Comarcal d’Osona/Sant Bartomeu del Grau ja té nou regidor i nova representant al Consorci. la tira, dedicada al concert de Lluís Llach i els revolts de la carretera.
Pàg. 7.- Notícies.- Nova junta dels Amics de les Fonts del Lluçanès Nord. Tornen després de dos anys d’inactivitat.
Pàg. 8.- El racó de la feina/Notícies.- L’ajuntament de Lluçà promou el compostatge a domicili./ Èxit d ela fira infantil i juvenil de Prats.
Pàg. 9.- Notícies.- XIII Caminada popular d’Oristà/XXXI Concurs de pintura ràpida a Sant Boi de Lluçanès.
Pàg. 10.- Els encants
Pàg. 11.- Notícies.- Merlès tindrà Pla urbanístic, per adaptar-se a la nova legislació en aquesta matèria./ Ràdio Troka va emetre en proves el dissabte dia 14. Preparen un curs de locució radiofònica.
Pàg. 12.- L’agenda del 20 d’octubre al 3 de novembre.
Pàg. 13.- Entrevista: Ground, rodamón de les Illes de pas al Lluçanès
Pàgs. 14 i 15. Opinió.- "Cris de credibilitat", de Joan Roma, diputat al Parlament de Catalunya pel PSC/ "Una societat moderna per un Lluçanès viu i amb futur", de Montse Barniol, alcaldessa d’Alpens; Ramon besora, alcalde de Prats de Lluçanès; Eva Boixadé, alcaldessa de Lluçà; Josep M. Freixanet, alcalde d’Olost; Marta Tuneu, 2a tinent d’alcalde de Sant Bartomeu del Grau/ "Agraïment al President de la Federació Catalana de Futbol", de Josep Batriu i Vall.
Pàg. 16.- Esports.- Futbol, crònica de la 2a territorial. Pradenc i Sant Bartomeu/ Futbol, Prats es queda fora de les subvencions del Consell Català de l’Esport per instal·lar camp de gespa artificial.
Pàg. 17.- Esports.- Excursionisme, El Club excursionista bandolers, de Sant Feliu Sasserra, edita el butlletí Els tres còdols/ Futbol, L’Olost goleja el Pradenc en el derbi juvenil/ Celebrades les pedalades d’Olost i Sant Feliu/El Sant Feliu A, de futbol, en desena posició/Pescadors de Sant Feliu a l’elit estatal.
Pàgs. 18, 19, 20, 21 i 22.- Directori d’Empreses del Lluçanès.
Pàg. 23.- El temps. Imatges de bolets amb rareses.
Contraportada, publicitat de la Fira d’Espectacles d’Arrel tradicional a Manresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!