la rella

la revista del Lluçanès

20 d'octubre de 2006
0 comentaris

La columna Guillem d’Efak, del Correllengua, al Lluçanès

Aquest dissabte, dia 21 d’octubre, es concentren els actes del Correllengua 2006 al Lluçanès. De les 10 del matí i fins a altes hores de la nit, els diferents pobles de la comarca acolliran el pas de la flama del Correllengua 2006 i en alguns s’hi faran actes informatius i lúdics.
De fet, aquest és un dels caps de setmana de major activitat del Correllengua arreu del país.
Els actes previstos són els següents:
A les 10 del matí, a Sant Boi de Lluçanès, esmorzar i muntatge dels trencaclosques dels Països Catalans i del Lluçanès.
En acabar, la flama es dirigirà al cim dels Munts, a Sant Agustí de Lluçanès i a Alpens, passant després per Santa Eulàlia de Puig-oriol i Lluçà.
A 2/4 de 2 del migdia està prevista l’arribada a Prats de Lluçanès, amb una cercavila amb els gegants de Prats, fins al Passeig, on es farà un dinar popular. Seguidament, es retrà homenatge a Guillem d’Efak, el poeta i cantant mallorquí al qual es dedica la columna del Correllengua que recorre el Lluçanès, entre d’altres comarques.
A 2/4 de 5 de la tarda, la flama s’aturarà a la Torre d’Oristà on hi ha previst un diàleg teatral.
Perafita acollirà un nou acte, a 2/4 de 7 de la tarda, amb una cercavila amb els grallers i els capgrossos de Perafita, i unes tirades de bitlles catalanes.
Els actes s’acabaran a Sant Bartomeu del Grau, amb un sopar popualr, actuació bastonera i la final del 1r Concurs del Correllengua al Lluçanès. A partir de la 1 de la nit, hi haurà un concert amb els grups Okupats i la Tropa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!