la rella

la revista del Lluçanès

22 de setembre de 2006
0 comentaris

La rella 163, extra Fira de l’Hostal del Vilar

La rella 163, corresponent a la quinzena que va del 22 de setembre al 6 d’octubre, inclou un suplement dedicat a la Fira del Lluçanès, la que se celebra el dia 28 de setembre, enguany en dijous, al pla de l’Hostal del Vilar, al terme de Sant Agustí de Lluçanès. Com cada any, la rella fa un esforç editorial important per informar de la Fira, amb un tiratge de 3.500 exemplars, un suplement en color de 8 pàgines -en total la rella surt amb 32 pàgines, de les quals 12 en color- i la distribució a la mateixa Fira d’exemplars de la revista.
La informació de la Fira de l’Hostal del Vilar us l’oferirem la propera setmana.
El sumari d’aquest número extra, el 163, el teniu a continuació.

La portada de la rella se centra en la Fira de l’Hostal del Vilar, amb una fotografia antiga, en blanc i negre, cedida per l’Arxiu Comarcal de Ripoll.
El segon element informatiu és l’inici del 1r concurs del Correllengua al Lluçanès.
Finalment, la imatge i l’anunci de l’entrevista de la pàgina 13, amb els membres de l’expedició al Pic Lenin.
Pàg. 2.- El Lluçanès commemora l’11 de Setembre. Quarta edició de l’acte comarcal a Perafita.
Pàg. 3.- El Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana presenta al Lluçanès, juntament amb Solc, els cursos FESTCAT 20006-2007. Solc continuarà portant la gestió dels cursos a Osona i el Lluçanès./ Trobades amb la vida i "Entre-dones", xerrades i tallers per a dones.
Pàgs. 4 i 5.- Reportatge sobre l’inici del curs escolar amb l’aplicació de la sisena hora als centres de la comarca. Lleuger descens d’alumnes a l’inici del curs./ la tira s’inspira en aquest inici de curs.
Pàg. 6.- El racó de la feina./ Acabades les obres del carrer de l’Alou, a Sant Agustí de Lluçanès./ Intervenció per conservar i restaurar l’Església Vella de Sant Bartomeu del Grau.
Pàg. 7.- El Cafè Fumanya de Prats de LLuçanès juga al número de la loteria de Nadal premiat fa 100 anys i que va beneficiar molts pradencs./ Festa de la gent gran a Prats de Lluçanès.
Pàg. 8.- Breus: Noves depuradores d’aigües aSant Bartomeu del Grau, Santa Creu i Perafita.-Festa del barri de Sant Roc a Sant Feliu Sasserra.- Dos lluçanesos entre l’equip de campanya electoral d’ERC Osona.- Nova publicació de la Revista de la Gent Gran del Lluçanès.- La Trencadansa de Prats a la revista Gegants.- Nou curs d’informàtica per al sector agrari del Lluçanès.- Caixa Manresa col·labora en la IV Festa de la gent gran de Sant Boi de Lluçanès, amb un conveni amb l’entitat el Roure.- A la venda les entrades per al concert de Lluís Llach al Lluçanès, des del dia 15.
Pàg. 9.- L’ajuntament de Prats demana a Freixanet que rectifiqui, en un comunicat sobre el centre de dia.
Pàg. 10.- Propera celebració d eles jornades europees del patrimoni a Sant Bartomeu del Grau./ La Torre d’Oristà i Sant Feliu Sasserra han fet la seva Festa Major. Ara és el torn d’Alpens.
Pàg. 11.- L’alcalde de Merlès critica l’ampliació de la zona protegida per la Xarxa natura 2000./ El PEIN del Sorreigs s’incorpora a la Xarxa Natura 2000./ La Dansa alpensina a Altafulla, convidats per l’ajuntament./ Segons l’ajuntament de Prats, bon inici de la campanya "Fes mercat!"
Pàg. 12.- L’agenda.
Pàg. 13.- Entrevista als components de l’expedició "El Lluçanès al Pic Lenin".
Pàg. 14.- Els encants.
Pàg. 15.- Opinió: Un bon balanç, de Joan Roma, diputat al Parlament de Catalunya.
Pàg. 16.- Esports: Excursionisme.- Fa 30 anys de l’ascens al Makalú, amb la participació del "Cuca", d’Olost./ Finalitza el torneig de tennis de Sant Feliu.
Pàg. 17.- Esports: Ral·lis.- Membrado es complica revalidar el títol./ Pedalada a Prats i es prepara lal’Olost.- El Club Patí Lluçanès organitza el segon campus de patinatge.- El Club Bàsquet Prats comença nova temporada.- El Sant Feliu Sasserra s’estrena a primera territorial de futbol amb derrota.- Presentació del futbol base i primera victòria del Pradenc.- Borgonyà 2 -Sant Bartomeu 2.
Pàgs. 18, 19, 20, 21 i 22.- Directori d’Empreses del Lluçanès.
Pàg. 23.- El temps./1r Concurs del Correllengua del Lluçanès.

Suplement Fira de l’Hostal del Vilar
Pàg. I.- Salutació de l’alcalde de Sant Agustí de Lluçanès, Josep Pujol./ Programa d’actes.
Pàg. III.- A la Fira es presentarà l’Inventari del Patrimoni de Sant Agustí de Lluçanès. Prats de Lluçanès agafarà el relleu a Sant Martí d’Albars, a l’octubre.
Pàg. IV i V.- La meva Fira de l’Hostal. Article d’opinió de Baldiri Selva, de Sant Boi de Lluçanès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!