la rella

la revista del Lluçanès

11 de febrer de 2014
0 comentaris

Una aposta per impulsar LaRella

Fa uns mesos, escrivíem que al Lluçanès encara hi havia espai per a la premsa escrita, en paper. Que els mitjans digitals anaven creixent en força i presència, que la informació també hi circula a través de les xarxes, horitzontalment, i que cada dia els costos de fer un mitjà en suport paper són més complicats de suportar.

Ens fèiem ressò de les moltes reflexions que en aquest sentit ens arriben, però també fèiem una clara aposta per continuar endavant combinant els dos àmbits informatius.
Avui, a principis del 2014, la gent que fem LaRella ens refermem en aquesta aposta. Creiem que el Lluçanès necessita uns mitjans informatius que permetin accedir a les notícies, als serveis, a l’opinió per vies diferents. Però, sempre hi ha un però, això cal fer-ho amb garanties i aquestes no vénen del paper o de les xarxes, sinó dels recursos que ens permeten poder treballar, amb dignitat, i oferir més i millor informació i més i millors serveis a la gent de la nostra comarca. Després de 14 anys passant la maroma i possibilitant l’elaboració d’un producte que arribi gratuïtament a tota la comarca, consolidant una estructura humana i tècnica cada cop més eficient i d’un nivell més normalitzat, ara, la crisi, aquesta crisi que ens ha canviat i ens canviarà la vida, ens presiona per tots cantons i ens demana una reflexió i una aposta de futur si volem continuar disposant d’aquesta eina que és LaRella, i LaRella.cat.
El lluçanès ha perdut un volum important d’habitants en els darrers anys, amb tot el que això comporta, però vol seguir sent i construint el seu futur. Els mtjans, sempre millorables, en són una part necessària. Des de LaRella fem una crida al Lluçanès per garantir aquest futur i per poder-ho seguir fent de forma gratuïta, quinzenal i encara millor i més professionalment. Per això iniciem la campanya “Impulsem La Rella”, a través del micromecenatge amb la plataforma Verkami, per aconseguir un mínim de recusos econòmics, 9.000 euros, que ens han de permetre consolidar LaRella; reduïm despeses d’impressió i de personal, i reforcem l’equip. I també ens cal la vostra ajuda. Som-hi?

Publicat com a editorial a LaRella 345 i a LaRella.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!