la rella

la revista del Lluçanès

23 d'agost de 2006
1 comentari

la rella. Iniciatives socioculturals al Lluçanès

Aquesta és l’associació que edita la revista.
En els seus inicis, la rella va ser una proposta editada per l’associació Solc, música i tradició al Lluçanès, que va ser qui, a partir d’una idea sorgida al seu si, la va tirar endavant gràcies a un projecte avalat per l’ajuntament de Lluçà i subvencionat per la Diputació de Barcelona, amb la finalitat de crear un element dinamitzador dels sectors cultural i comercial del Lluçanès. El resultat va ser una revista de difusió gratuïta, que informés de tot, però especialment de les activitats culturals i que contribuís a relacionar aquest sector amb el comerç de la comarca.
D’aquesta línia n’han sorgit diferents propostes com el Directori d’Empreses del Lluçanès (DEL), classificat per sectors, i que recull una part important dels comerços i empreses del territori, o la Guia telefònica i de serveis del Lluçanès, que veurà la llum, en la segona edició, ben aviat.

L’associació va néixer el 7 de juliol del 2003, assolint plena autonomia respecte dels organismes que li havien donat cobertura anteriorment, i marcant-se com a objectius:

  1. Promoure iniciatives de comunicació, intercanvi i difusiósocioculturals entre els pobles i els habitants del Lluçanès.
  2. Promoure el coneixement i la preservació del patrimoni cultural del Lluçanès.
  3. Estimular la col·laboració entre les diferents persones, entitats i institucions del Lluçanès per afavorir l’intercanvi i la cohesió territorial.
  4. Treballar per afirmar i donar a conèixer la personalitat històrica, geogràfica i humana del Lluçanès.

L’associació està inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat amb el número 28502 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El domicili actual de la rella és a Prats de Lluçanès, al carrer Major, 51, baixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!