la rella d’estrena

Amigues i amics blocaires,
la rella, la revista del Lluçanès s’estrena en aquest món, en aquest oceà de dimensions desconegudes.
Avui, 10 d’agost del 2006, a les 7 de la tarda, iniciem un nou àmbit de treball: el blog de la revista del Lluçanès. Des d’aquí us donarem a conèixer la realitat de la revista, les seves seccions, les seves interioritats, els seus concursos, les seves iniciatives i propostes i els nous projectes que tinguem capacitat i ganes d’impulsar.
També us explicarem la realitat dels mitjans de comunicació del Lluçanès: de grups polítics, de parròquies, d’entitats, d’institucions… Potser farem una mica d’història i intentarem intercanviar amb altres realitats que hi hagi al país i/o on sigui.
I si anem bé de temps i de forces, potser us proposarem fòrums de debat.
Ah! I mirarem d’esbrinar quantes relles hi ha per aquest món de mones.
Esperem la vostra companyia, les vostres col·laboracions i la vostra ajuda.
Iniciem, doncs, l’aventura!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *