la rella

la revista del Lluçanès

17 de març de 2009
0 comentaris

9 anys de la rella!

Per començar, gràcies.
Moltes gràcies per fer possible aquest petit miracle que, quinzena a quinzena, representa que la rella surti, es reparteixi, entri a la majoria de cases del Lluçanès i que esdevingui una eina útil i volguda.
Des de la redacció de la rella només podem que manifestar agraïment i satisfacció per veure recompensada amb escreix la feina, l’esforç i l’energia que cal dipositar en la seva elaboració.
9 anys són ja molts anys d’anar intentant seguir, dia a dia, setmana setmana, quinzena a quinzena allò que passa als pobles de la nostra comarca, intentant ecriure en present la història que esdevé arreu del Lluçanès, allò que fa i diu i reclama la gent, les entitats, les institucions, els diferents estaments actius. 9 anys amb la voluntat de servir i de ser útils als lluçanesos. 9 anys intentant renovar el compromís i la vitalitat per fer millor i més dinàmica la realitat col·lectiva.
I per fer-ho, sabem que hem de seguir comptant amb tothom, sigui del color que sigui i pensi com pensi, per això la rella ha estat, està i estarà oberta a qualsevol opinió, a qualsevol iniciativa. I ho farà des de la seva posició o la seva opció, com un més, com qualsevol.
Però també ens toca renovar-nos i millorar, per estar en millors condicions per a les noves realitats que es presentin. Per això treballem per fer una revista més professional, més completa, més vàlida per defensar els interessos del territori i la seva gent.
Junts ho farem possible!

la rella
Revista del Lluçanès

(Editorial de la revista que es publica en el número 225, coincidint amb el novè aniversari de la rella)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!