LA FRAGÀNCIA DE LES MAGNÒLIES

Semblava interessant: ulls verds de maragda, mans fortes i amples, conversa distreta, profunda, seductora… Semblava interessant. Vaig caure de quatre grapes en el seu parany. Quan aquella memorable nit de Sant Joan li vaig baixar la bragueta,  embriagada per la fragància de les magnòlies i la música de Coldplay, vaig saber de cert que ja mai més no l’oblidaria. I no, efectivament, encara no l’he oblidat.

in english

THE SCENT OF MAGNOLIAS

It seemed interesting: green eyes of emerald, strong and wide hands, entertaining, deep, seductive conversation… It seemed interesting. I got on on all fours in its trap. When that memorable night of Saint John I brought down him the fly, enraptured by the scent of magnolias and the music of Coldplay, I knew about a certain that any more would never again forget it. And not, indeed, yet I have not forgotten it.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *