UN DESASTRE

Vicent Partal ho comenta avui al seu mail obert. El final del segrest a l’escola d’Ossètia ha estat un desastre. Malgrat la confusió (la primera víctima sempre és la veritat, etc.), sabem que les víctimes mortals són gairebé 400, a més de 700 ferits. Un desastre absolut. ¿Què dir? Putin paga amb la seva cara d’assassí a sou, de capo de la màfia. El món s’està tornant un lloc inhòspit, perillós… No estem segurs ja ni a dins de casa. Mireu la cara d’aquesta mare. Mireu el seu fill. Terror, esfereïment, impotència, bogeria… I el pitjor de tot és que em temo que això només ha fet que començar i que, al pas que anem, el segle XXI superarà en horror al segle XX. Que ja és superar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *