La Forastera

Taíza Brito

“El procés” des del punt de vista d’una periodista de fora

“Present i futur de Catalunya al món” és el tema de la xerrada organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), aquest dissabte, 18 de juliol a Terrassa, en la ​que una servidora  tindrà l’honor de participar-hi.

També participaran de la xerrada en Jordi Armadans politòleg, president de la Fundació per la Pau i Jordi Batet, membre de la sectorial Catalunya Exterior de l’ ANC. L’esdeveniment forma part d’un cicle de xerrades dins de la setmana “Oberts al Món” i es durà a terme a l’aire lliure, a la plaça de la Torre del Palau, a les 19h.

L’objectiu és que cada un dels participants facin una explicació, tenint en compte la seva àrea d’actuació, sobre la relació de Catalunya amb la resta del món. Després de l’explicació de cada un dels convidats, hi haurà un debat amb el públic, que podrà parlar i fer preguntes.

Des d’aquí, agraeixo la invitació de l’ANC pel desafiament d’explicar el punt de vista d’una corresponsal a l’estranger sobre el procés d’independència català.

 Taíza Brito



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per laforastera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent