30 de maig de 2014
0 comentaris

Dissabte 31 de maig, parada de Lo Diable Gros al míting de David Fernández a Tarragona

Dissabte 31 de maig, a les 12h, a la plaça del Rei de Tarragona, la CUP organitza un míting amb diversos membres de moviments socials locals i el David Fernández.
La gent de Lo Diable Gros hui muntarem parada, en què hi podreu trobar els nostres llibres, inclosos “Foc a la barraca”, del mateix David, i “Gran runes”, el nostre darrer treball publicat.

La convocatòria:
Us convidem a participar a l’acte polític “Desobeïm per canviar-ho tot!” el proper dissabte 31 de maig, a les 12h, a la plaça del Rei de Tarragona. Hi haurà intervencions d’activistes de diverses lluites a la nostra ciutat (educació, sanitat, treball, feminisme, jovent, etc.) amb diversos parlaments, i juntament amb la participació de David Vidal, regidor de la CUP de Reus, i David Fernàndez, diputat de la CUP-AE.

Un acte al voltant de la Unitat Popular, la Lluita i la Desobediència, per tal de posar sobre la taula les resistències que s’estan generant en els diferents fronts, en aquest moment de màxima ofensiva neoliberal, espanyolista i patriarcal.

També podreu gaudir de l’actuació musical del cantautor Fito Luri i en acabar hi haurà un dinar popular (7€) al Casal Popular Sageta de Foc.

No hi podeu faltar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!