6 de desembre de 2012
0 comentaris

“Mots incendiaris”, ja a les llibreries

Després de la presentació a Barcelona i passada la ressaca de la campanya electoral, el llibre “Mots incendiaris” de Roger Palà continua el seu camí, ara a les llibreries, amb la distribució que en fa Virus Editorial. Ho explica el Roger al seu bloc.

La cosa està bastant a les beceroles, però de moment ja podeu trobar exemplars de Mots incendiaris a a algunes llibreries. A Barcelona hem començat per Taifa i Capicua (Vila de Gràcia), El Lokal, Rosa de Foc, Laie CCCB i Documenta (Ciutat Vella) i Laie Pau Claris (Eixample). Fora de Barcelona podeu fer-vos amb el vostre exemplar a les llibreries La Gralla i Anònims (Granollers), Paideia i Alexandria (Sant Cugat del Vallès), Cafè del Teatre (Sant Pere de Palautordera), Racó del Llibre (Rubí) i, atenció gent de Mallorca, la llibreria Dracde Palma.

Durant les pròximes setmanes anirem incrementant el llistat de punts de venda. Volem agrair des d’aquí a l’editorial Virus la seva feina incansable com a editora i distribuïdora alternativa. Què seria de nosaltres sense infectacions víriques tan contagioses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!