VERITATS MOLESTES

La veritat a vegades no és única ni en quantitat ni en claredat.

24 d'agost de 2016
0 comentaris

Cal tanta crítica al procés?

Bon dia, companys,

Bé, ara que se’ns acosten dies molts intensos i moguts, caldria que ens paréssim a pensar -no gaire- que volem fer i fins a on estem disposats a arribar. Des de fa temps, en molts dels escrits que veig a les xarxes socials -a Facebook principalment- hi trobo una colla de gent que només posa critiques i sarcasmes en vers el procés, partits i entitats.

Jo sóc el primer, que ha criticat certes formes i decisions, tant de l’ANC i partits -principalment de la CUP-, però això no vol dir que tingui que deixa de col·laborar amb tot el que pugui ni de divulgar les coses que s’estan fent bé o divulgar els atacs que estem rebent -que són molts i greus per part de l’estat Espanyol- per això en costa entendre la dèria que tenen alguns companys independentistes que fan servir les xarxes socials només per crítica al procés, entitats i partits amb sarcasme i crueltat moltes vegades.

Cadascú sap el que fa i el que pot fer, però crec que alguns haurien de pensar que és el primer, si el procés o el seu protagonisme. Potser darrere d’aquesta actitud hi ha altres problemes, jo mateix quan he tingut un problema -i en tinc- he fet coses per descarregar-me de la tensió.

La millor ajudar que pot rebre l’estat es veurà com ens ataquem i destruïm nosaltres sols el procés.

Defecte ja ho va dir Aznar, ells sols es destruiran i es dividiran.

Ja ho vaig dir una vegada, estic molt lluny de moltes persones de la CDC, actualment estic represaliat per haver fet unes denúncies d’irregularitats d’algunes d’elles amb l’ajuda d’altres polítics d’altres partits amb una empresa de transport sanitari, però no per això barrejaré això amb atacs el procés perquè ells i són.

Fa poc el president Puigdemont va dir que molts dels que estan criticant la independència, voldran governa Catalunya el dia de demà, doncs jo dic que molts sortiran amb l ’estelada el dia que siguem independents i cantaran, i jo m’ alegraré que ho facin, però en pregunto del perquè dels seus escrits repetits i únics al procés.

Robert Corrons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!