VERITATS MOLESTES

La veritat a vegades no és única ni en quantitat ni en claredat.

5 de juliol de 2016
2 comentaris

La mala llet de la Sra. Batet.

Bona nit, amics,

Fa uns dies que volia fer un petit escrit. La Sra. Batet va tenir la gosadia de fer una barreja, entre l’independentisme i feixisme. Doncs bé Sra. Batet, jo tinc dues opcions; la primera és la següent: Vostè és una ignorant del que va ser el feixisme i desconeix el que va fer a les persones durant el temps que va estar al poder, no sap que va haver-hi una represalia brutal, en totes les seves formes, i aquí a Catalunya la vam patir per dos motius, per tenir una cultura pròpia i per defensar les nostres institucions.

L’altra opció és més dolorosa per vostè, actua de mala fer i de forma deliberada. Ho dic perquè vostè coneix i de molt a prop a persones que van fer una recollida de signatures, ha escampat mentides i ha insultat mentides contra Catalunya. Però el que és pitjor Sra. Batet, és el fet que té companys que van organitza una banda terrorista, i la van fer servir per a la creació del terror entre persones que es creien que estaven en un estat de dret.

Jo vaig ser testimoni com a dos punts del sud de França -Aubagne i Castelnudary- eren reclutats mercenaris. Ells van treballar a les ordres de gent del seu partit!, això sí que és feixisme!!! Sra.

Les ultimes gravacions que han sortit del Ministre de l´interior i el Sr. De Alfonso i la posició del PSOE, negant-se a què el Ministre declari al “Congreso de los diputados” també és feixisme Sra.

Robert Corrons

 

    1. Bon dia, Francesc,
      Tens raó, però jo he de posar aquesta opció per decència. Gràcies pel teu comentari company.
      Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!