Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

4 d'agost de 2019
0 comentaris

Després d’un any, ja soc aquí

Per raons personals, tenia descuidat el bloc, i ara torno, després d’un any.

He tingut feina diversa, i una col·laboració setmanal amb un programa de ràdio de Cerdanyola Ràdio sobre Cinema, AUTOCINE, cada dimarts a la nit. També he continuat amb la meva col.laboració amb els Podcasts quinzenals d’EL CINE DE LO QUE YO TE DIGA, amb la mateixa tasca. Els links de tots dos hi son a la dreta de la pàgina.

Però no he perdut gens ni mica el contacte amb la nostra estimada Catalunya. Vaig ser a la manifestació de març passat a la Cibel.les, on vaig veure com a la nostra gent es manifestava pacíficament, mentre en Junqueras i els altres presos polítics, al judici que hi va ser no gaire lluny de casa meva, sofrien els atacs i acusacions d’aqueix partit polític d’opereta que es diu Vox.

I amb unes eleccions anticipades a l’Estat que no desitgem per res. Perquè no és segur si les dretes tindran menys o més escons que ara. Però en Pedro Sánchez, si continua així, acabarà com dins aquell esquetx del Polònia, on ell i en Pablo Iglesias eren els nous Pere Picapedra i Pau Marbre, on el segon el feia fora al final, i en Pedro cridava no pas a la Vilma, sinó al Pablo.

(Les fotos que hi venen amb això, les vaig fer jo, a la manifestació de Cibel.les).

All-focus
All-focus
All-focus

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!