Continua la lluita o que ens deixin fer alguna cosa pròpia

Hi estic dins un domicili nou, el segon en dos mesos per raons que no puc dir, però segueixo tota la nostra actualitat, tota la nostra lluita, per almenys tenir-ne el referèndum i que sigui el que Déu vulgui.

Però els del Govern central ja no saben quina bestiesa dir. Que si la Soraya té vergonya política, que si el Rajoy ve a Barcelona per dir visca la Guàrdia Civil… Una cosa, per cert, que Le Monde ha minvat, això d’en Rajoy, ja que anar contra el sobiranisme dins un hotel i amb la majoria de simpatitzants presents molt grans els ha sorprès. A mi em recorda això la majoria de televidents que hi veuen Cine de Barrio, per l’edat.

Tant la GC (Guàrdia Civil) com l’altre GC (Govern Central) han fet coses de Torrente, no pas de Churchill. I a sobre, amb actes suspesos, com l’Anna Gabriel al País Basc. Però a Madrid han fet el seu pel seu compte, dins un dels barris populars de la ciutat, amb tot el carrer ple, com l’11-S a Barcelona.

Ahir, dins un bar madrileny, vaig poder sentir dir a un senyor amb corbata aquest diàleg: “El otro día, en Bilbao, la Ertzaintza tuvo un par de cojones en parar un acto de ellos, pero ayer, en Madrid, la Policía no tuvo cojones para parar el acto que había”. Sense comentaris, ja em vaig desfogar després a Internet.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *