Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

6 de juny de 2017
1 comentari

Catalunya ha de respondre els tuits que l’ataquen i no posar-ne l’altra galta

Cada atac des de Twitter contra Catalunya ha de ser contestat amb fermesa, però també amb l’educació que no tenen els que ens ataquen. Vaig llegir els tuits dels qui desitjaven la mort de Puigdemont o la de Guardiola durant l’atemptat de Manchester, quan no surten els madridistes que, dins l’eufòria lògica i correcta del seu brillant i inesperat triomf a la Champions, ara volen fer-ne comparacions entre el Barça de Guardiola i aquest Reial Madrid de Zidane, encara verd, ja que molts partits no els ha guanyat per golejades i gran joc, com l’equip del Pep, sinó per la feblesa i incompetència dels jugadors rivals, que van ser incapaços de guanyar un Madrid feble malgrat tot, com la Juve dissabte, que ho va deixar viu, i això va ser la seva condemna.

El nostre President ha fet bé en denunciar l’autor del tuit assassí contra ell, que al contrari que l’autor del tuit contra Guardiola no ens hi mostrava el seu rostre ni tampoc signava amb el seu nom. No podem quedar-nos en allò de posar-ne l’altra galta.

A més a més, aquest dissabte s’ha demostrat que el President espanyol Rajoy només sap parlar d’esport, de futbol, de bàsquet, mentre que dins la Política, sofreix amb l’aire d’un novençà. I Catalunya ho té difícil, entendre’s amb un senyor que només sap parlar de jugadors com a Cristiano i Messi. 

  1. De segur que més d’un cretí dirà que aquests tuits són expressió de la llibertat de cadascú… Abans, uns altres cretins han dit el mateix d’uns altres tuits fets per gent tan malalta com aquests que han escrit els tuits que vostè ens parla avui.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!