Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

11 de maig de 2017
0 comentaris

El TC ens està TEC

El TC ens està TEC. Massa.

No traduiré les sigles TEC, ja que és pejoratiu i que a la televisió americana és censurat amb un xiulet superposat. Que, a més a més, deixa com una parauloteta de nens petits allò que va dir en Joan Rigol, el de “Ni puto cas”, parlant de l’actitud del Govern Rajoy.

Però cada cop més estan fent el ridícul. Ahir, a Twitter, vaig llegir alguns tuits que deixaven el TC com els babaus de les pel.lícules còmiques. Un d’ells, tot recordant-se de la petició del PSOE de treure en Franco del Valle de los Caídos, deia: “Firma en para que después de exhumar los restos de Franco del Valle de los Caidos, sean enterrados en la sede del TC”. Un altre deia: “Sí poseu al buscador de Google, Twitter … ‘El TC anul·la’, us explotarà el cervell”. Però avui ha sortit aquest: “Propongo enterrar los restos de Franco en alguna cuneta y sin comunicar el lugar exacto a la familia”. D’altres feien el suggeriment d’enterrar-lo al carrer madrileny de Génova, 13, ja sabeu per quina raó…

És a dir, els del TC es queixen de la seva mala fama, i en això em recorden als marits que s’hi neguen a reconèixer que son els pitjors amants de tot arreu al llit i que es creuen víctimes de campanyes de difamació, o d’enveja. Ni una cosa ni una altra. Cada cop ho fan pitjor. I la Premsa estrangera, que ells no poden coaccionar i ni tant sols comprar, no se’ls mira com uns sants, o com jo diria, com els successors de Déu quan ell prengui la jubilació.

No faré l’estadística dels errors d’ells i el Govern Rajoy, que caldria una quantitat de paper com la Guia Telefònica de Tòquio i Pequín. Sobretot dels errors, millor dir-ne atacs, contra Catalunya. No aguantem ja més atacs. No saben que algunes empreses de Madrid (sí, de Madrid) es podrien oferir per fer les urnes per al nostre referèndum. La pela és la pela, es deia abans, però amb el canvi de moneda, els catalans ens hem posat al dia, i ara és l’euro és l’euro. Igualment per aquestes empreses. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!