Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

25 de setembre de 2009
0 comentaris

Hamaikabat

Hamaikabat (http://www.hamaikabat.com) és un col·lectiu polític format aquest estiu passat a partir dels militants que han abandonat Eusko Alkartasuna. Han iniciat una etapa de reflexió per decidir el seu rumb i han començat per organitzar una jornada amb el títol: “Què està passant a Catalunya ?”.

Els ponents convidats per Hamaikabat som Salvador Cardús, Toni Strubell, Francesc Homs i jo mateix, que mirarem també, nosaltres catalans, de fer una reflexió en veu alta (pensant sobre el terreny) sobre el moment polític que vint Catalunya.

Post Scriptum, 29 de setembre del 2009: La jornada fou un èxit d’assistència i participació. Personalment els organitzadors em van causar molt bona impressió pel seu dinamisme i actitud oberta a la innovació del projecte abertzale. Entre els catalans, la sintonia de les respectives apreciacions de la realitat catalana entre Cardús, Strubell i jo mateix fou excel·lent. De fet Hamaikabat significa “tots junts”, gairebé coincideix amb la idea de Reagrupament. Crec que hi ha bones perspectives per a col·laboracions futures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!