Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

11 de desembre de 2008
1 comentari

Contra Manuel Fraga

Manuel Fraga, antic ministre de la Dictadura i president honorari del Partido Popular, ha fet unes declaracions bel·licoses contra els partits nacionalistes que tenen una clara vinculació amb la situació política present.

Els mitjans catalans se n’han fet un cert ressò, mentre que la “brunete mediatica” les troba comprensibles. Justament Fraga seria un dels alts càrrecs del franquisme al qual se li podrien demanar responsabilitat. També és interessant el bloc  que dona compte de les activitats de les associacions de familiars de desapareguts del Franquisme a nivell estatal http://memoriadesaparecidos.blogspot.com.

Les declaracions de Fraga no són una anècdota senil d’un polític jubilat, reflecteixen la tendència involucionista del nacionalisme espanyol i legitimen la violència verbal i simbòlica que s’exerceix contra els drets nacionals del poble català.

Post Scriptum, 15 de desembre del 2008.

En data 5 d’aquest mateix mes de desembre la Plataforma de Víctimas de Desapariciones Forzadas del Franquismo ha decidit autodissoldre’s i tancar el bloc que havia engegat arran de les expectatives, frustrades, aixecades pel jutge Baltasar Garzón. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!