Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

9 de maig de 2008
0 comentaris

Congrés ERC: la proposta estratègica d’Esquerra Independentista

Ahir mateix vam enllestir i presentar públicament la proposta estratègica de la candidatura d’Esquerra Independentista que sotmetem a la consideració de tots els militants d’ERC amb l’ànim de bastir una alternativa a la ponència presentada per la direcció sortint.

Tot i ésser una proposta global està estructurat en tres blocs, subdividits en onze esmenes parcials que es poden presentar separadament pels militants que en comparteixin només alguns dels continguts proposats. Ho hem fet així per facilitar el debat, cercar el màxim de complicitats i permetre solucions diverses a les diferents qüestions plantejades. A diferència de la ponència presentada per les candidatures de continuïtat, mancada de fil argumental coherent, hem presentat propostes de caire ideològic per actualitzar el republicanisme, concrecions en pro d’un model de partit congruent amb la nostra ideologia i, finalment, un full de ruta cap a la independència.

En aquests darrer bloc no només abordem què hem de fer el 2014 sinó quines respostes hem de donar als reptes del 2008: concretar el pacte d’Entesa, la posició pel que fa al finançament de la Generalitat i quina resposta donar a una eventual sentència adversa del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!