L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

9 de setembre de 2009
Sense categoria
0 comentaris

L?Altra Ràdio de Ràdio 4 comença la 30ena temporada a Ràdio 4 i supera les 1900 edicions

 

L’Altra Ràdio ha esdevingut en un referent de la divulgació de les noves tecnologies audiovisuals, el foment de la cultura audiovisual i l’alfabetització mediàtica. En els darrers anys, L’Altra Ràdio ha tingut com a prioritat fer entendre a la societat del segle XXI que la cultura audiovisual forma part de la cultura general contemporània. La ràdio, la televisió, els multimèdia i internet són els quatre temes principals de l’espai. És important destacar que no hi ha un programa similar a L’Altra Ràdio en cap emissora pública o privada catalana.

 

La nova temporada comença amb dos programes especials. El diumenge 13 de setembre,a les 12 de la nit, els radiofonistes Enric Frigola i Josep Maria Francino conversaran sobre la ràdio a Catalunya dels últims 30 anys. El diumenge 20 de setembre, el guionista Piti Español i l’enginyer Joaquim Fàbregas parlaran dels programes i els canvis tecnològics a la televisió, de 1980 ençà.

 

L’Altra Ràdio s’emet els diumenges a la mitjanit (dilluns a les 00 hores) i els  dos últims programes es poden escoltar a la carta al web del programa altraradio.cat.

El nombre d’institucions i associacions, sense ànim de lucre, que participen mensualment al programa arriba a la quinzena. Aquest fet reforça la voluntat de servei públic del programa, d’acord amb la funció de Ràdio 4.

 

L’Altra Ràdio ha rebut els guardons: Premi Connexió dels anys 2000 i 2006, Federació Catalana d’Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions; Premi APEI 1999, Associació Professional Espanyola d’Informadors de Premsa Ràdio i Televisió;  Premi de la Fundació Rafael Peris, a la millor iniciativa cultural de la radiodifusió professional de 1995. I una menció honorífica dels Premis Ràdio Associació, de l’any 2005.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!