Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

14 de desembre de 2007
4 comentaris

Assemblea al Bravium Teatre

Ahir al vespre, una seixantena de militants d’Esquerra del Camp de Tarragona, varem celebrar una assemblea per analitzar les passes a donar fins a la celebració del congrés regional del proper divendres 21.

En un ambient distès i constructiu van prendre la paraula Caritat Garcia Celma, de Tortosa, per informar els presents sobre com s’estava percebent des de les Terres de l’Ebre el procés pre-congressual del Camp. Tots els reunits varem reiterar que la problemàtica de la nostra federació en res afecta l’aposta ebrenca de portar Pere Muñoz al Senat.
Personalment vaig donar compte de la resolució de la Comissió de Garanties que convalida el procés seguit pels sol·licitants del congrés i el nostre dret a que s’inclogui a l’ordre del dia del proper 21 la qüestió formulada en la petició. Tot seguit va fer ús de la paraula Josep Andreu que va explicar com el dissabte 15 defensarà davant el Consell Nacional la petició dels 282 signants reclamant un congrés decisiu a la federació del Camp i que quedi sobre la taula la candidatura de Tarragona fins que no s’hagi celebrat el congrés regional.
Finalment, tots els assistents ens varem comprometre a animar a la militància del Camp a assistir al congrés regional i que aquest pugui decidir respecte de l’ordre dels candidats comarcals a la llista a presentar a les eleccions espanyoles. Varem cloure la vesprada prenent cava i avellanes al bar del teatre que tan amablement ens havia estat cedit.
  1. Els símbols també compten. Tant si s’ha pensat en el valor simbòlic com si no s’hi ha pensat a l’hora de decidir on, com i quan fer les coses.

    Hem passat de les reunions al Círcol del senyors,  al Centre Catòlic dels ídem.
     
    És un pas endavant per a la reivindicació de l’espai republicà d’esquerres. I no és cap ironia.

  2. Gràcies a tu he passat d’estar entre la gent que pensava que ja tot era mort a ERC a agafar una certa trempera i somniar que un canvi és possible. Quelcom es mou a ERC… un aire nou… una brisa que esdevindrà corrent.

    Els oficialistes i panxes grosses i plenes i culs rodons apoltronats del partit ens ho posaran difícil perquè manen i tenen el poder però ens en sortirem… La veritat sempre triomfa. Hem de fer fora aquestes piranyes que fagociten al partit.

    Compta amb mi. Per cert, on es pot agafar l’imprès per omplir i manifestar el suport?

    D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!