Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

9 de desembre de 2007
3 comentaris

Tot esperant la proposta de la comissió electoral d’ERC

Avui, aquest bloc ha superat les trenta mil visites. Fa cent quaranta-cinc dies que el vaig obrir, (el 18 de juliol d’enguany), des d’aleshores he intercanviat amb els lectors més de sis-cents cinquanta comentaris. A tots, moltes gràcies.

He utilitzat el bloc com una eina d’intervenció política en la vida del meu partit (l’Esquerra) i en l’evolució del moviment independentista. El balanç no pot ser més satisfactori i demostra les potencialitats transformadores de la xarxa. En aquestes pàgines he reflectit els meus posicionaments, he rebut moltes aportacions valuoses i he reprès el contacte amb antics companys de lluita. No he deixat d’escriure ni un sol dia, (els que m’estimen estan preocupats per aquesta passió blocaire que m’ha agafat), i espero continuar fent-ho molt de temps.

Demà es reuneix la Comissió Electoral d’ERC i el Comitè Executiu per aprovar la proposta de llistes per a les generals que haurà d’aprovar el Consell Nacional del dia 15. Des d’aquest bloc donaré puntualment el meu parer a la vista dels acords que s’adoptin. 

  1. així que company Jaume, no abandones aquesta lluita, què és la de molts i moltes de nosaltres. Sols en val la victòria, la independència i unificació del notre estimat país.
    Gràcies pel teu temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!