Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

6 de desembre de 2007
1 comentari

21 desembre: congrés regional ERC-Camp de Tarragona

Aquest matí Lluís Aragonès m’ha comunicat, telefònicament, que l’executiva regional celebrada ahir va acordar convocar congrés de la federació regional pel proper dia 21.

 

Anteriorment, m’havia dirigit a Comissió de Garanties del partit sol·licitant l’emissió d’una resolució interpretativa sobre si la petició formulada per 282 militants d’aquesta federació s’ajustava als Estatuts del partit. Restant a l’espera de conèixer la comunicació escrita de la resolució se m’ha confirmat verbalment que la resposta és positiva i que l’ordre del dia ha d’incloure la qüestió que els signants explicitem en la nostra sol·licitud. També se m’ha dit, i jo ho comparteixo, que la celebració del congrés regional no és en cap cas incompatible, ni pot alterar, les resolucions preses pels congressos comarcals de la regió celebrats fins al moment. El resultat del congrés tampoc pot suposar cap limitació a les facultats de la Comissió Electoral.

La convocatòria del congrés és un èxit col·lectiu, de tots els militants, que demostra reiteradament que el nostre és un partit realment democràtic i participatiu, que té canals efectius per resoldre les legítimes aspiracions de tots els militants, i també les controvèrsies que es produeixen. La Comissió Electoral farà la seva proposta de llista el proper dilluns, ordenant els candidats de tota la circumscripció. L’Executiva l’aprovarà, si s’escau, el mateix dia. Per tant, quan el congrés es celebri ja s’hauràn aprovat les llistes per part del Consell Nacional, que es reuneix el 15, a no ser que la corresponent a Tarragona quedi sobre la taula a l’espera del resultat del dia 21. En tot cas, es clar que el congrés regional no pot ser només informatiu, sinó decisiu.

  1. Soc català, avui ja no porto barretina, però qui digui res li tallo la sardina. Be, la dita dels meus avis no era exactament així, però reciclada als temps que corren crec que expressen una mica el que soc, senzillament català.

    TIP, estic tip i ja no suporto mes no pintar res al meu petit país, ser sempre el menyspreat, com per exemple l’obertura d’avui del telenotícies migdia de TV3, “la nostra” (res mes lluny de la veritat) obrin el seu temps de noticies amb; EL PP I EL PSOE, cada dia son mes amics per donar per el cul tot a qui no pensi com ells.

    Srs. d’Esquerra (ja em fa fins i tot vergonya, posar Republicana i de Catalunya) això ja no s’aguanta, son les noticies per CATALUNYA o per Extremadura.

    Srs. d’Esquerre, TOT, tot te un limit i vostès ja l’han superat per d’alt i per baix, repeteixo, la nostra situació com a ciutadans de CATALUNYA ja es al limit del que qualsevol poble pot suportar.

    Srs. de les basses d’Esquerra, tinguin la dignitat de trencar aquest vergonyós mandat del Sr. Montilla, posin gent jove, amb empenta, sense complexos ni tabús al front del seu partit, aconsellin no votar a les properes eleccions d’España,(no i pintem res a España) i presentin sense cap mena de complexes un programa per la independència ECONOMICA, social i cultural d’aquest petit nostre país.

    La meva emprenyamenta de ciutadà del carrer, potser no servira per a res de cara a vostès, ILUSTRISIMS SRS. DIPUTATS, però penseu que al carrer no soc jo sol el que ja esta fins als ous de suportar aquesta vostra submissió.

    Salut i Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!