Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

4 de desembre de 2007
1 comentari

Xerrada a Tortosa

Ahir al vespre  vaig presentar el meu llibre “L’esquerra de la llibertat” a Tortosa. Fou un acte organitzat per la delegació local d’Òmnium Cultural que va tenir lloc a la seu de la Cambra de Comerç.

Paco Gas, batlle de Roquetes, havia de ser el presentador però per motius de feina era a Madrid. Caritat Garcia i Lluís Martín, apreciats companys de partit, assumiren aquest paper gustosament actitud que els agraeixo sincerament. Només una dotzena de persones assistiren a l’acte en un desavinent vespre de desembre però el col·loqui establert entre tots plegats va valer la pena. El veterà militant republicà Lluís Bertomeu tingué l’amabilitat de ser un dels incombustibles que acudiren a l’acte, gest que li agraeixo, així com les encertades preguntes que formulà. La xerrada es perllongà amb un bon sopar a base de productes de la terra i bon vi. Pantxo, Pili, Savador i Jordi, més els ja citats anteriorment, xerrarem en bona companyonia de tot una mica. 
Bastants companys de partit de les terres de l’Ebre m’han trucat en aquestes setmanes oferint-me el seu suport en el procés intern d’elecció de candidats a les eleccions generals, però el d’ahir és el primer acte públic en aquestes comarques després de molt de temps. Alguns recorden el llibre sobre el PHN escrit col·legiadament entre uns quants militants ebrencs i jo mateix no fa pas gaires anys. Ahir encara vaig signar algun exemplar d’un llibre que els esdeveniments han deixat desfasat però del qual me’n sento especialment orgullós.    

  1. Jaume,

    En el camí costerut a què ens hem abocat alguns militants d’ERC perquè se celebri un congrés regional per escollir el representant del Camp de Tarragona a les espanyoles (Jaume Renyer versus Lluís Aragonès), ¿anem amunt o anem avall? ¿El president regional (Lluís Aragonès) t’ha respost la sol·licitud de les 270 i escaig signatures? Si la resposta és no, ¿quan creus que et respopndrà?

    ¡Ànims!

    Marcel Banús

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!