El Mont

No és el món

8 de març de 2011
Sense categoria
2 comentaris

El foc d’Horta encara cuege.

Les acusacions particulars demanen l’imputació de Saura i Boada, per coaccionar testimonis. Una acusació, que si tira endavant els portarà davant la justícia. Les ferides de l’incendi d’Horta no es tancaran fàcilment, i el més lògic és que els responsables polítics també assumeixin les seves responsabilitats.

De moment el que ja se sabia, ara comença a plantejar-se davant del jutge. Les amenaces i coaccions dels……….

dirigents polítics d’Interior, per intentar amagar la realitat, a poc a poc aniran sortint a la llum i es posaran damunt la taula.

Esperem que ara, Saura i Boada estiguin a l’alçada. Almenys per respecte als morts. Com diuen els castellans, “por la boca muere el pez”.

La paraula fàcil del que es creu superior moralment per desacreditar als demés, també acaba passant factura. Quan darrera les paraules, no hi ha res més que mediocritat.

  1. Hey! I just read another post in another blog that looked like this. How do you know all this stuff? That’s one good post. I cling on to listening to the rumor speak about receiving free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you advise me please, where could i find some? There is clearly a bunch to realize about this. I assume you made various nice points in features also. Keep working ,splendid job!  dissertation proposal | dissertation proposal help | buy dissertation proposal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!