El Mont

No és el món

25 de setembre de 2010
Sense categoria
4 comentaris

Apagada informativa a l’independentisme.

S’acosten les eleccions i a poc a poc les noves formacions independentistes, com Reagrupament i Solidaritat van desapareixent dels mitjans públics i privats adeptes al règim.

El PP en dos dies,  ja va posar el debat sobre la immigració per damunt del sobiranista, que ha tornat a treure el nas una mica gràcies al…….

pregoner de la Festa Major de Barcelona. Però la realitat es que els mitjans de comunicació, al moviment sobiranista l’estan enterrant tot ignorant l’existència de Carreteros i Laportas.

I no es que aquestes noves formacions no facin esforços per treure el cap en algun mitjà escrit o audiovisual, però sembla com si haguessin estat abduïts per alguna força extra-terrestre que els ha esborrat del País.

Alguna cosa s’hauran d’empescar Reagrupament i Solidaritat per donar la nota. I la seva unió, podria ser l’empenta que necessiten per sortir del pou de l’oblit.

Altre cosa, els condemnara a la marginalitat informativa i electoral.

  1. Tot i ser cert el que dius, hi ha molt de auto marginació, amb propostes de poc sentit comú i amb afirmacions sense sentit. Dos exemples: Carretero insinuant que si no hi ha representació al Parlament serà que els electors estan equivocats i Laporta convocant a la Vaga General per la Indepenència. Algú pot pensar que els electors independentistes amb sentit comú ( no parlo dels militants), poden fer costat a propostes que van directament al desastre?.

  2. si no tenen lloc almenys als mitjans públics és simplement pq són extra-parlamentaris.

    si el cuní li fes una entrevista a laporta o carretero (que ja ni ha fet una fa poc) també li hauria de fer una al candidat de la cori, del por, del partit huminista, de la falange i tota la resta de partits que també es presentaran a les eleccions i actualment no tenen diputats. Les  regles són igual per tots els partits. Segur que els hi donaran uns minuts pq fagin el seu video-electoral per tv3, tve i btv i altres públiques.

    una altra història són els mitjans privats que aquests fan i desfan sobre qui li interesa que guanyi i tenen tot el dret a fer-ho

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!