Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

26 de novembre de 2007
3 comentaris

ERC: signatures pel congrés regional

Dimecres de la setmana passada vaig iniciar la recollida de signatura entre els militants de la federació del Camp de Tarragona d’ERC per sol·licitar un congrés regional per triar el cap de llista a les eleccions generals. Fins avui han firmat més de dos-cents vint afiliats. 

Som molt prop d’assolir el nombre mínim de signats que els estatuts del Partit estableixen com a requisit per a que la convocatòria sigui preceptiva. Agraeixo de tot cor l’esforç realitzat pels militants que han donat el seu vist i plau (no a la meva persona) al dret a decidir de la manera més democràtica possible el candidat que ha d’encapçalar la llista al Congrés de Madrid. Avui, en el comité regional del Camp es tractarà, previsiblement, aquesta qüestió ja que els congressos comarcals de l’Alt Camp i la Conca de Barberà també ho han demanat. Demà, si tot va bé, presentaré la sol·licitud formalment a la seu del partit.

  1. Jaume, si convoquen un congrés únicament perquè presenteu prou vots com per obligar-ho al president, tenint en compte la complexitat de recollir un nombre tan alt de signatures, hauran fet, un cop més, un ridícul espantós. Vull creure que és l’opció personal i mesquina d’un president que veu com finalitza el seu càrrec de senador i es veu perillar, igualment, el càrrec de diputat, i aquesta necessitat crec que ha de convidar la militància a escollir l’altra opció (la teva), pq està clar que aquesta persona ja no serveix ara mateix per defensar l’interès dels catalans, només és capaç de defensar un interès propi de pervivència en l’escenari polític. 

    I espero que sigui l’opció personal pq si és l’opció de la direcció, mala peça teniu ara mateix al teler d’Esquerra. En aquest cas, la direcció no haurà après res de la Conferència del mes d’octubre i llavors encara es fa més necessària la teva elecció per una renovació allà on faci falta!

    Ja em convidaràs a fer una visita al Congrés dels Diputats…  

  2. D’una vegada per totes a veure si acabem amb Xavier Vendrell, que és una llosa per a ERC. Un individu que vol controlar-ho tot, que impedeix l’entrada de nous militants segons si són o no afins al seu sector, i que recapta diners com els recapta, no es mereix ser a la direcció del partit. És una vergonya per a un partit que ha de ser democràtic d’una vegada per totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!