Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Vilanova i Lleida

Publicat el 6 de juny de 2010 per vicent

Dues sessions per a acabar la setmana. Ahir amb el Xavier Capdevila a l’Aula de la Gent Gran de Vilanova i la Geltrú. Avui a Lleida en la jornada ‘Dret a decidir’ que organitzaven Òmnium i l’Institut d’Estudis Lleidatans.

Ahir la xerrada, una discussió sobre el futur de la comunicació va ser encantadora. Més de cent persones grans que omplien la sala i que van preguntar amb molt de sentit, que van jugar amb l’iPad i que ens van tornar a demostrar que les ganes d’apendre no depenen mai de l’edat.

I avui a Lleida, un debat amb bons amics, amb David Bassa, amb Saül Gordillo i amb el Quim Capdevila. Hem parlat de quin paper tenen els mitjans de comunicació en el creixement de la consciència independentista. He explicat que ara ens cal molta generositat per a incorporar l’allau de gent que s’hi incorpora. És un tema que m’apassiona les darreres setmanes. A vore si ara ho espatllarem fent-nos els primmirats i reclamant jerarquies absurdes…

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Alfred Bosch, l’escriptor, ha publicat un article d’opinió en la versió digital de l’Avui, intitulat “Hola, Espanya”, en què ens vol persuadir, com solen fer els hispanoaddictes, que, una volta aconseguida la independència, ens haurem de relacionar amb Espanya, tant sí com no, sense aportar -els articles d’opinió són així de subjectius, parcials i tendenciosos- cap argument a favor d’eixe posicionament propi dels qui tenen ànima d’esclaus -¿no era ell africanista?-, i, com no, il·lusa. I dic il·lusa perquè Espanya boicotejarà la independència de Catalunya abans i després, i si ara ens odien, més ho faran quan l’aconseguim, i si ara boicotegen els nostres productes, més ho faran després, i mai no defalliran en el seu objectiu d’engolir-se de nou Catalunya… el nostre mercat natural -ell no parla en cap moment de mercantilisme, en realitat no sé de quines “relacions” parla- són els Països Catalans i l’Europa civilitzada; Catalunya és una Holanda incrustada en la Mediterrània. (L’article és tan simplista i candorós que sembla escrit per un escolar de 13 anys.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.