Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Turmell trencat

De sobtes notes com una pèrdua del cap. No saps ben bé com has anat a parar allà a terra. Mires de copsar al teu voltant alguna pista, alguna raó: els papers escampats, les ulleres fora de lloc. Però la punxada al turmell és tan indiscutible que no hi ha cap més explicació necessària. L’agafes amb les dues mans cercant alguna explicació: baixaves tranquil, relaxat, aquelles escales i ara estàs en terra envoltat de gent que et mira intentant endevinar com de gros és el teu dolor. Tu saps que és immens i mires d’estirar-te a terra i respirar. Notes aquella fredor que precedeix el desmai i et venen al cap les paraules de Tarradellas: “tot excepte fer el ridicul…”. Així que tragues saliva, respires tant a fons com pots i avalues la situació. T’has trencat el turmell. Ja et pots preparar, doncs. La metgessa, tan amable com concreta, t’ho diu sense deixar espai a la negociació: sis setmanes. Caram. I el pitjor de tot és que no entens què va passar en aquella escala digna d’un palau austro-hongarès. Si tu només baixaves tranquil·lament…

Publicat dins de Viatges | Deixa un comentari

  1. Sobretot fes rehabilitació. Jo vaig caure d’una bastida i turmell per l’aire….i no vaig fer-ne. Ara està soldat peu i cama, tot d’una, sense moviment harmònic i minvat.

    Rep una salutació cordial, tot agraint-te el teu esforç a fer-nos millors.

    Salut.

  2. et diu Josep Blesa, perquè ell ja sap què és això. Espere que no t’avorrisques massa, perquè si has d’anar amb crosses…. Bé, ara una bona estirada d’orelles: ahir no costava res penjar la nota de premsa d`Organització pel Multilingüisme .. perquè amb tot l’espai que va rebre la qüestió de la grossa de Nadal….. Després no et queixes si no hi ha reacció davant del tancament de Ràdio 4 i el circuit en català de Televisió espanyola a Catalunya… si tu no dónes espai a Vilaweb la gent que denuncia l’actitud de l’Estat que no protegeix les altres llengües.

  3.  i cuida’t.
    No mengis massa torrons que després hauràs d’anar  amb crosses… i vigila amb les escales de la redacció.
    Bones festes (les que es fan de gust,… i les que no, també)

  4.  i cuida’t.
    No mengis massa torrons que després hauràs d’anar  amb crosses… i vigila amb les escales de la redacció.
    Bones festes (les que es fan de gust,… i les que no, també)

  5. Cuida’t, Vicent i torna aviat. Ens cal un home amb tu al peu del canó,
    amb la teva visió de país, present cada dia a Vilaweb. Com lamento que
    no tingueu un canal de TDT! Si VilawebTV és el millor que es pot veure
    avui en dia!

    El que lamento és que una altra de les persones que admiro, en Víctor
    Alexandre, no l’esmenteu gaire sovint. Té 2 llibres nous al carrer i
    encara és hora que en parleu a "Lletres". Si li féssiu una entrevista a
    VilawebTV ja seria el màxim, per a mi. 🙂

  6. Tens la meua solidaritat, Vicent. Sí que és veritat que tot sovint ens demanem com és possible que ens hagi passat açò, si jo anava tan tranquil, si no hi havia cap dificultat a la vista… A voltes anem capficats en les nostres cabòries i no prou concentrats en els possibles entrebancs. Crec que has expressat molt bé el que segurament algun colp ens ha passat a tots.

    Que tingueu unes bones festes, malgrat tot.

  7. Sent molt el que t’ha passat. Cuida’t bé, fes rehabilitació i tot allò que allò que et manen els metges.

    Que aquestes setmanes et deixen pensar per començar aquest nou any amb força. Sort que hi ha els portàtils i no cal caminar massa. La connectivitat per tot arreu serà una sort per a tu.

    I quina mala sort ara en festes. Sempre plou quan no hi ha escola!

  8. Ie, xiquet!
    Si has d’anar alguns dies amb crosses (bastons, millor dit) ja saps que em pots contractar per fer-te classes particulars i accelerades. Ara que possiblement t’hi dedicaràs, com a aficionat, potser necessites l’experiència d’un professional com jo, doctor honoris causa per la universitat de Carrícola.

  9. Ànim Vicent, i que et recuperis ben aviat.

    M’has fet recordar una caiguda similar, sortosament sense res trencat, però amb la sola presència del meu cocker i la seva mirada com dient, que cony has fet!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.