Reus per l’autodeterminació

Demà hi ha convocat a Reus un fòrum obert al voltant de la següent qüestió: “I després de la sentència del Tribunal Constitucional, què…?”. 

Aquest debat és una iniciativa d’un grup de patriotes reusencs, (Jordi Escoda, Anton Baiges, Xavier Bagés, Àlex Borràs, Jordi Huguet), que han organitzat la trobada amb la voluntat d’introduir el tema de l’autodeterminació en l’agenda política. Atès que tenen voluntat de continuïtat s’han constituït com a col·lectiu sota la denominació: reusxautodeterminacio@mesvilaweb.cat. Han convidat com a ponents a Lluís Suñé de l’Entesa de Progrés Municipal, Víctor Terradellas de la Plataforma per la Sobirania, Gerard Nogués de la CUP, Uriel Beltran de l’Esquerra Independentista, Alfons López Tena del Cercle d’Estudis Sobiranistes i a mi mateix en nom del Fòrum Català pel Dret a l’Autodeterminació. Demà ens trobarem a les onze del matí a la societat “El Círcol” per mirar de donar resposta a l’interrogant que dona nom al col·loqui. 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *