Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

26 d'octubre de 2007
4 comentaris

Reus per l’autodeterminació

Demà hi ha convocat a Reus un fòrum obert al voltant de la següent qüestió: “I després de la sentència del Tribunal Constitucional, què…?”. 

Aquest debat és una iniciativa d’un grup de patriotes reusencs, (Jordi Escoda, Anton Baiges, Xavier Bagés, Àlex Borràs, Jordi Huguet), que han organitzat la trobada amb la voluntat d’introduir el tema de l’autodeterminació en l’agenda política. Atès que tenen voluntat de continuïtat s’han constituït com a col·lectiu sota la denominació: reusxautodeterminacio@mesvilaweb.cat. Han convidat com a ponents a Lluís Suñé de l’Entesa de Progrés Municipal, Víctor Terradellas de la Plataforma per la Sobirania, Gerard Nogués de la CUP, Uriel Beltran de l’Esquerra Independentista, Alfons López Tena del Cercle d’Estudis Sobiranistes i a mi mateix en nom del Fòrum Català pel Dret a l’Autodeterminació. Demà ens trobarem a les onze del matí a la societat “El Círcol” per mirar de donar resposta a l’interrogant que dona nom al col·loqui. 

  1. Espero que un dels temes que tracteu, a banda de l’essencial que són les línies estratègiques que es plantegen davant la declaració d’inconstitucionalitat dels pocs articles que comporten un autèntic avenç en matèria d’autogovern, finançament i reconeixement de drets de caràcter nacional, crec que serà bo que comenteu el paperàs del poder executiu (socialistes i peperos) en convertir el TC en un circ de tres pistes, on el paper dels magistrats s’ha vist reduït a sicaris d’uns i altres.

    A l’absis, Jaume, fa uns mesos ja vas intentar parlar d’aquest tema en un dels famosos sopars del Joan Carles, i la majoria dels patriotes que esmentaves més amunt ja van aconseguir que fos un sopar més on sempre es parla del mateix. espero que els sis ponents centreu el debat, i no hi hagi excessius contraconferenciats amb excessives ganes de pujar a la tarima dels ponents.

    Salut !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!