a cop calent

el bloc de Carme Vilaró Rovira

venir de l’hort

Sense categoria

De vegades ‘vinc de l’hort’.

Ahir mateix vaig anar a collir tomàquets, mongetes, cogombres, enciams, pebrots, bitxos i unes quantes patates i cebes que havia arrencat el tiet Joan.

El tiet se’n cuida des que va morir el papa i a la meva germana i a mi ens agrada recollir-ne els fruits que encara tenen el gust de la terra dels nostres pares.

Hi ha altre gent que ‘venen de l’hort’ però amb el significat d’ignorar una notícia coneguda de tothom.

Seria el cas d’Oriol Pujol que parlava aquest matí per la ràdio i semblava ben al marge del que està passant, ell confia que trauran la majoria i ni es planteja cap pacte.

També ‘ve de l’hort’ en Carretero que no sembla gens afectat per la moguda independentista, com si no anés amb ell la cosa. També xerrava per la ràdio i també mantenia una distància amb la realitat estranya, com forçada.
Diu que estan tots molt ben units dintre de Reagrupament, i què més!
No m’agrada com actua en Carretero, sembla que tot li rellisqui. Em sap greu perquè conec persones que es van mobilitzar amb la seva proposta perquè li van donar credibilitat.
A veure si fa un gest que l’honori i s’afegeix a Solidaritat Catalana.

El que no ‘ve de l’hort’ perquè sembla que té clar el que passa és el Sr. Carod. Jo si fos d’ell tampoc faria campanya per un partit que m’ha maltractat.
Mira, també es podria afegir a SI. M’agradaria que ho fes.

Apa, me’n vaig a menjar un vellut de tomàquet (recepta Ruscalleda) que he fet amb els tomàquets més madurs que vaig collir ahir.

Us convidaria però encara no dóna per tant això dels blocs 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.