2 de juliol: cita a Estrasburg

El Consell per la República crida a manifestar-se davant el Parlament Europeu el dia de la seva constitució el 2 de juliol vinent, quan el Regne d’Espanya intentarà impedir per tots els mitjans que els diputats independentistes electes Puigdemont, Comín i Junqueras hi puguin ser. Serà una nova fita en la internacionalització del conflicte català amb el poder espanyol al cor d’Europa. A diferència de la marxa a Brussel·les del desembre del 2017, que fou un acte de resistència després del cop d’estat espanyol contra Catalunya aplicant el 155 CE, ara som a l’ofensiva contra el règim cada vegada més autoritari i sense altres còmplices europeus que França.

Post Scriptum, 2 de juny del 2019.

Encertat editorial de Vicent Partal avui a Vilaweb: “El Consell per la República, el Consell de la Unitat”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *