L'Aleix a ca la Toca

Al Lluçanès a recer de cap malastre

27 de juliol de 2006
5 comentaris

I la comèdia continua…

Avui s’han reunit a Roma. Mentre, Israel, que no hi era, els posava damunt la taula quatre morts de les Nacions Unides. Al mateix temps, continuaven els atacs a Palestina.
I els reunits, què?
Continuaven representant la comèdia escrita, dirigida i posada en escena per la santa aliança USA/Israel.
Alguns es mostren més favorables als més desvalguts, d’altres al més forts, d’altres NS/NC, encara uns altres…, comèdia per tot.
Com editorialitza el diari Gara, davant la proposta d’Israel -no oblidem que es tracta de l’atacant- d’instal·lar una força d’interposició al sud del Líban, per què no es planteja de posar-la al nord d’Israel? Qui és que s’ha de defensar?

Aquest migdia, el periodista de TV3, Jaume Roura, explicava en un entrevista mantinguda amb el president del Líban, maronita, no sospitós de tendències islamistes, que aquest afirmava que el gran problema el plantejava Israel, i no únicament per la seva actuació despietada i criminal, sinó perquè vol evitar que es vegi als ulls del món com en un estat com el Líban poden conviure sense problemes practicants de 18 religions. Israel, contràriament, vol un estat confessional de religió única.
A les seves paraules hi podríem afegir que potser defensarien l’existència d’una altra confessió: la del capital sota domini dels Estats Units i l’OTAN, els autèntics enemics de la humanitat i la seva entesa.
Per cert -ja és ben curiós!-, el CEEC -Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya- feia públic un comunicat, reproduït -quina casualitat!- a Tribuna Catalana, en què suspenia la política internacional del PSOE per equivocar-se d’aliat.
Ai, sionistes catalans, que se us veu la llauna!

  1. Tanta saviesa, tanta cultura… Aleix!!! que fas aqui perdent el temps en aquest bloc??? ves a solucionar tots els problemes, agafa els trapaus i ves-te’n a Palestina!!! Jo crec que els seras de gran ajuda, de passada busca una terra per Israel i aconsegueix també que els palestins no facin volar més autobusos, o que la canalla de Palestina els deixin de vestir amb explosius…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!