Vint i cinc anys després dels Acords d’Oslo entre lsrael i l’OAP

Ahir va fer vint-i-cinc anys de la signatura de la declaració de principis del procés de pau entre Israel i l’OAP que ha resultat fallit a la fi. Del costat jueu diversos mitjans especialitzats en l’anàlisi estratègica han publicat reports analitzant aqueix pacte:

El proppassat 2 d’aqueix mes, Freddy Eytan, director del CAPE de Jerusalem escrivia aqueixa editorial: “25 ans après les Acords d’Oslo: la fin des illusions ?”

El Begin Sadat Center ofereix una munió d’opinions: Douglash Feith va publicar ahir als Perspectives Paper número 946 aqueixa valoració: “Oslo at 25: A personal view“. Efraim Karsh, també ahir, hi va pulicar un article titulat: “The Oslo Disaster Revisited: How It Happened“.

Avui, Yaakov Lappin hi aporta el seu parer al report número 947 amb el títol: “How Feasible Is a Long-Term Truce with Hamas ?“. També Hillel Frisch publica el report número 948 als Perspectives Paper titulat: “The Price of Israeli Withdrawal: Lessons from the past“.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *