Primer aniversari dels atemptats jihadistes del 17-A: la resistència independentista front als (re)conquistadors

Catalunya és un país ocupat, amb el govern legítim a l’exili o a la presó, i els seus substituts defensant el millor que poden la Generalitat. Ara fa un any el conseller Form i el major Trapero van personificar la resposta policial i política pròpia d’una societat moderna i sobirana davant un atac jihadista sense precedents al nostre país i això davant la inoperància malèvola de les autoritats d’ocupació espanyoles. Ara que són empresonats o processats, el rei i el govern del bloc del 155 CE retornen a Barcelona per demostrar qui mana i rebre el vassallatge dels col·laboracionistes nostrats, Ada Colau en lloc destacat.

Al Govern de la Generalitat correspon trobar la manera de mantenir la dignitat del país front als ocupants i a la ciutadania expressar el rebuig a la impostura i la repressió. El règim convertirà la presència dels borbons en un acte de propaganda espanyolista (a càrrec especialment de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias) tot ocultant la negligència culpable del govern Rajoy. Tot això amb el rerefons de l’amenaça jihadista i la propagació de l’islamisme entre la societat catalana paralitzada institucionalment i desarmada ideològicament front aqueix totalitarisme per l’acusació preventiva d’islamofòbia. Catalunya es troba amenaçada per la Jihad i per “la Cruzada” i només podem comptar amb nosaltres mateixos.

Post Scriptum, 9 d’agost del 2018.

Suso de Toro és dels pocs intel·lectuals espanyols solidaris amb la causa de la llibertat del poble català. Ahir ho va tornar a demostrar amb aqueix article “En tierra ocupada“, publicat a El Diario, descrivint el context en el qual es produirà el viatge del rei d’Espanya a Catalunya la setmana vinent.

Post Scriptum, 13 d’agost del 2018.

És comprensible que els protagonistes de la resposta política i policial catalana als atacs jihadistes, el conseller Forn i el major Trapero, no vulguin ser protagonistes d’actes contraprogramats als organitzats pel règim ocupant. La seva integritat i coherència està per sobre de la infàmia que caracteritza els seus carcellers i és un valor que guanya pes a mesura que es van coneixent els prolegòmens i els esdeveniments d’ara fa un any. Les entitats i partits sobiranistes han optat per fer el buit al borbó i els seus gregaris, però una resposta governamental que no pot donar el president Torra l’hauria de poder protagonitzar el president Puigdemont des de l’exili exigint una investigació internacional sobre els atemptats per manca de credibilitat de la policia i la judicatura espanyola.

Per altra banda, l’integrisme espanyol fa mans i mànigues per vincular la independència de Catalunya amb l’islamisme, com aqueixa entrevista de Cayetana Álvarez de Toledo, una capitost de l’Instituto Elcano, feta ahir per El Mundo a la militant anti-islamista Ayaan Hirsi Ali i reproduida arreu de la comunitat israeliana amb aqueix titular “Fomentar el islam es independizar a Cataluña de Occidente”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *