El Micaco Verd-i-Negre

Catalunya és més que un club

6 de febrer de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Els periodistes visionaris

L’ACB ha organitzat una enquesta pels periodistes perquè puguem jugar a visionaris. Apuntaré a aquí les dades perquè després puguem comparar els pronòstics dels "experts" amb el que acabi passant en la realitat. En destacaré tres parts: el favorit, el jugador sorpresa i el jugador més valuós.

Com a favorit, més de la meitat dels periodistes creuen que és el Real Madrid. Resposta comprensible, d’entrada perquè són els líders en solitari de la competició, perquè van guanyar la lliga l’any passat i perquè la majoria dels periodistes acreditats són espanyols i la majoria dels espanyols són del Madrid. Jo vaig respondre que donava a el Tau com a favorit. Els motius: juguen a casa, juguen el primer partit de quarts i per tant seran els més descansats i el seu president s’assegurarà que, com a mínim, l’arbitratge no els hi faci cap mala passada (sabíeu que directius del Tau van baixar als vestidors dels àrbitres a la mitja part del Tau-Penya i que a continuació els vitorians fan remuntar més de 15 punts ?).

La segona pregunta demana el jugador sorpresa, on hi ha més rivalitat. Guanya Ilyasova, seguit a prop per en Ricky Rubio. No vaig votar a en Ricky perquè després de l’excel·lent temporada que està fent, no consideraria una sorpresa que ho fes molt bé. Vaig votar a en Marcelinho Huertas, perquè l’any passat va jugar molt bé la Copa amb la Penya i aquest any podria sorprendre a tothom amb una actuació determinant.

Per últim, sí que he coindit amb la resta de companys considerant que en Rudy Fernàndez és qui té més números per ser jugador més valuós. Si fa una actuació similar a la dels últims partits, seguríssim. Ara bé, per ser MVP cal que el teu equip arribi a la final, i a aquí hi ha la part més difícil. Aquest títol, tot i que es dóna a un jugador, també té una bona part de feina d’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!