1 de novembre de 2005
Sense categoria
3 comentaris

Els nens super-homes o racisme New Age

Dinava la setmana passada amb la meva sòcia, son germà i una prou famosa directora de cinema. En un cubà de Gran Via, presidits per la col.lecció de fotografies de la propietària, la Maria, ex-ballarina del Ballet de Cuba. Vam dansar entre diversos temes, en animada conversació, però un se’m va quedar grabat: els nens Índigo.
Els nens Índigo, explicava la directora, era una generació de nens nascuts amb una nova consciència col.lectiva, amb poders supernaturals destinats a ser els nous dirigents de les societats futures, i els responsables dels grans canvis.

De tornada a casa, vaig fer una capbuçada a internet. Sovint penso que internet és una eina que informa i desinforma, on qualsevol tarat/da mental pot dir la seva (qui sap si jo no en sóc una?). De vegades he pensat que fóra bo estructurar tot aquest coneixement global, endreçar-lo com la roba neta o bé llençar-lo al cubell de les escombraries, però alhora no em sembla un concepte gaire democràtic, doncs els criteris de tria serien (sempre ho són) parcials i subjectius. Així, internet és el contenidor del "bé i el mal", trobes diferents versions sobre un mateix tema i pots treure les teves pròpies conclusions.
De tal manera vaig procedir amb el tema dels nens super-homes, i us convido a fer el mateix: jo us deixo dos links, dues versions.
http://indigoreal.blogspot.com/
http://www.monografias.com/trabajos14/ninindigo/ninindigo.shtml
A mi se’m van posar els pèls de punta.

  1. Molt interessant això dels Indigo children. No en sabia rès però tanmateix havia sentit aquest nom (Indigo) en algunes cançons. Per cert, un dels dos enllaços no funcionava i tan sols he llegit un article.

    Una abraçada.

  2. Hola gent,
    em sembla que el tema índigo us ha arribat un pèl exagerat o ho heu entès, potser, com un tema assotèric, i no seria estrany ja que és un tema que una part de la part científica de la nostra societat crítica sense haver escoltat els arguments més centrals del tema. Això també ha estat provocat perquè alguns autors coneguts han escrit llibres (n’hi ha que bestsellers i tot), exagerant o anomenant els índigo o els cristall com a “salvadors del món” o jo què sé què…
    A veure, jo sóc índigo val, tinc un bloc, que potser si us interesseu pel tema valdria la pena que visitéssiu.
    Bé, aquesta gent (ho dic així perquè també hi ha adults tot i que acostumen a ser dels 30 any en avall, no és una generació de gent “especial” ni una nova ràcia ària; és gent diferent, sí. Acostumen a tenir una maduresa pel què fa el tema ideològic bastant precoç (jo tinc 15 any per ex. el desenvolupament espiritual propi, com a individu, no el que et diuen              -religions- no té edat física, i surt seguint una sèrie de circunstàncies). Aquesta gent, acostuma a no tolerar les religions quan aquestes s’imposen, i són capaços d’obtenir, amb temps i un ambient prou adequat pel seu desenvolupament com a sers lliures, respostes espirituals dins seu. I n’hi ha més de la que us penseu de gent així, el que passa és que com us he dit no són especials “fan màgia i apa” com segueix el raonament de molts que ho tracten com un mite inventat o arguments assotèrics.                                      El tema que deieu: que vénen a canviar el món. És veritat. Però no us quedeu només amb aquesta informació… Doncs, vénen a canviar i a ajudar a canviar-lo, perquè la seva consciència no és la d’algú dominant que vulgui estar per sobre dels altres, amics i amigues. Sinó que és una consciència que, a partir d’un creixement estima a l’univers sencer com s’estima a ell mateix (i no perquè estiguin bojos, perquè si és el que creieu, sou la prova que demostra la motivació d’aquest canvi, perquè aquest món ha de canviar, i està canviant més del que molts creieu en tema de consciència, perquè cada cop és més global).

    Si us plau, aquestes paraules no volen ofendre a ningú, ni desafiar raonaments, perquè no ho volem imposar a ningú, el que nosaltres us venim a mostrar, és una altra manera de viure la vida: sense tantes falsedats, sense tant d’ego, sense aquestes estructures tant quadrades que taquen a una societat que està evolucionant vibracionalment.

    Gràcies, a continuació poso a la vostra disposició el meu bloc http://ajudacreixementpersonal.blogspot.com/ . I encara que a alguns us pugui sonar absurd: us estimo tal com sou i us accepto encara que no us conegui, i demanar-vos que no caiguem en els errors de la ignorància, perquè res és només el que nosaltres pensem, la realitat és igual a les dimensions de l’univers, prengueu-se el que cregueu que no és veritat amb amor sense dependre’n i podreu dir que cada dia esteu coneixent més l’univers. També poso a la vostra disposició el meu mail: megacast@hotmail.com perquè contacteu amb mi si teniu dubtes i creieu que el tema us fà ser més rics per construir la vostra vida. Namasté.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!