Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

19 de juliol de 2017
0 comentaris

Les clavegueres del col·lectiu Musulmans contra la islamofòbia

L’Associació Catalana d’Amics d’Israel ha donat suport al professor de ciència política de la Universitat de Barcelona assetjat de manera infame pel col·lectiu denominat Musulmans contra la islamofòbia amb seu a Barcelona. El seu compte twitter ha estat denunciat i hom n’ha obert un comte titulat on es pot constatar el discurs de l’odi contra Israel que divulguen sota l’aparença de denunciar els prejudicis contra l’islam.

Xavier Torrens és objecte de persistents desqualificacions des de l’islamisme nostrat (veure Webislam del 5 de maig d’enguany) per la seva projecció mediàtica i la denúncia rigorosa de tota mena de racisme (contra jueus, gitanos, musulmans..) i contra tots els totalitarismes (islàmic, nazi o comunista) que coincideixen en atacar Israel.

A d’altres estats europeus els delictes d’odi i de propaganda islamista són cada cop més combatuts, com és el cas de les activitats del Collectif Contre l’Islamophobie en France però no així a Catalunya on els grups d’aqueixa mena troben la cobertura de l’islamogauchisme com succeeix amb la denominada Unitat contra el Feixisme i el Racisme. La impostura d’aqueixos plantejaments consisteix en la victimització l’islamisme a base d‘equiparar la persecució nazi contra els jueus amb la discriminació de la població musulmana europea.

Post Scriptum, 23 de novembre del 202o.

A França el ministre de l’Interior Gérald Darmanin ha declarat que “le Collectif Contre l’Islamophobie en France est « une officine islamiste contre la République » i ha proposat la seva dissolució després de la decapitació de Samuel Paty. Per contra, a Catalunya tot el progressisme banal (Comuns, PSC, ERC) promou col·lectius d’aqueixa mena que atien el fonamentalisme islàmic i l’odi contra les societats obertes occidentals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!