Generació...

Carta oberta al Sr. Artur Mas – M.H. President de la Generalitat de Catalunya

Sr
Artur Mas,
MH President de la Generalitat de Catalunya

Sr.
Em dirigeixo a vostè perquè és el darrer recurs, voldria creure en les institucions i en el meu govern que vostè presideix.

M’heu deixat en la desempara i en pocs dies sinó hi ha una solució immediata, em quedo sense serveis bàsics i em quedo sense casa, per tant al carrer.

No tinc feina des de fa molt de temps. Fins el mes de febrer tenia la prestació econòmica pels aturats de llarga durada, la  renda mínima d’inserció, que si més no, pal·liava part de la precarietat, pel muntant de la prestació.
Vareu canviar la llei, i a causa d’aquest canvi me l’heu extingida.
He recorregut,  però no m’heu contestat.

El meu municipi s’ha de fer càrrec d’aquest problema, però també apliquen protocols similars i també em deixen al igual que vosaltres en la desempara.

Em tracten com un indigent, que de fet ara ho sóc i em conviden a anar a un refugi, on no hi ha privacitat, ni intimitat, ni llibertat de moviments com en un centre obert de reclusos.

Les companyies de serveis no entenen de prorrogues quan els hi he demanat, el seu negoci és prestar el servei i cobrar-ne el consum.
Al igual que el propietari del meu habitatge, que ell sí que ha estat empàtic, i comprensiu, però fins a un límit. M’ha comminat a fer efectius els mesos pendents o en cas contrari efectuar accions legals, això vol dir una imminent ordre de llançament de desnonament.

Vostès, el meu govern i col·laboradors ens heu abandonat a mi i milers de persones.

Jo vull una Catalunya independent i lliure.
Malauradament no podré exercir, el meu dret a escollir, perquè com molts no tindré un lloc on dipositar el vot i exercir la meva llibertat i el destí del meu país. Ja no tindré domicili.

Atentament.

Joan Calsapeu Layret


Mataró, 29 de juliol de 2013 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de retallades per romanidemata | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent