El bloc d'en Jordi Martí

President de la Federació de Barcelona de Convergència

16 d'octubre de 2009
Sense categoria
0 comentaris

500 ALTS FUNCIONARIS SOCIALISTES A L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

L’alcalde Hereu va convocar ahir, en un conegut auditori privat de la part alta de la ciutat, als seus regidors, assessors i a la resta dels 500 càrrecs de confiança i alts funcionaris socialistes incrustats a l’Ajuntament de Barcelona des de fa 30 anys.

El nerviosisme s’ha apoderat definitivament de la família socialista barcelonina, metropolitana, catalana i espanyola. La tensió i la impotència ja formen part del dia a dia i de l’imaginari col.lectiu de la Casa Gran i del búnquer del carrer Nicaragua. Com diu el mateix diari AVUI avui mateix, "a un any i mig de les pròximes eleccions, les coses no van bé. Ho certifiquen les enquestes, que apunten a un canvi de color polític, i es respira als despatxos municipals, on el fantasma del final d’etapa fa mesos que s’hi ha instal.lat".
La radiografia de la situació política del socialisme decadent de casa nostra no pot ser més demolidor. El fet que l’alcalde Hereu convoqui d’urgència als 500 alts funcionaris socialistes de l’Ajuntament de Barcelona per dirigir-los una arenga indica fins a quin punt el pànic i el pesimisme ha entrat de manera massiva al pont de comandament del partit del règim. El que no sabem és si l’alcalde Jordi Hereu i els seus lloctinents tenen coneixement que alguns d’aquests 500 virreis s’estan apropant a Xavier Trias i el seu equip per informar sobre els "dossiers" municipals oberts i per posar-se a disposició del que molt probablement serà el nou alcalde de Barcelona a partir del mes de juny de 2011.

Després de 30 anys (32 al final del present mandat municipal), els jerarques socialistes barcelonins s’han de reunir en plenari per exorcisar l’amenaça nacionalista de CiU a l’Ajuntament de Barcelona. Després d’anys i anys de governs prepotents i autistes ara pretenen posar-se les piles. Han perdut l’hàbit d’escoltar, de posar-se al lloc del veïns, de negociar sense creure’s que la veritat absoluta està del costat de l’Ajuntament. Hereu ahir, davant de l’èlit funcionarial i política municipal, no va fer ni un brí d’autocrítica. Segueixen instal.lats en l’autocomplaença i en el dogmatisme socialista. No solament són molts els alts funcionaris que s’apropen a CiU assumint que el canvi és inajornable i fins i tot positiu per a la ciutat, sinò que també són molts els funcionaris i treballadors municipals i les empreses proveïdores de béns, productes i serveis municipals les que ens animen a donar el tomb a una dinàmica governamental corcada i amortitzada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!